FLECHE HESBIGNONNE (CRAS-AVERNAS)
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1952   Constant Verschueren (bel)   Jan Zagers (bel)   Edgard Sorgeloos (bel)  
1953   Alois De Hertog (bel)   Jean "Bim" Diederich (lux)   Edward Peeters (bel)  
1954   Jan Zagers (bel)   Lucien Huybrechts (bel)   Edward Peeters (bel)  
1955   Henri Luyten (bel)   Ernest Sterckx (bel)   Willy Vannitsen (bel)  
1956   Lode Anthonis (bel)   Guillaume Hendriks (bel)   Pierre Machiels (bel)  
1957   Frans Schoubben (bel)   Jan Zagers (bel)   Joseph Planckaert (bel)  
1958   Francis Kemplaire (bel)   Leopold Schaeken (bel)   Joseph Verachtert (bel)  
1959   Joseph Verachtert (bel)   Louis Proost (bel)   Frans Aerenhouts (bel)  
1960   Joseph Schils (bel)   Laurent Christiaens (bel)   Guillaume Michiels (bel)  
1961   Jan Adriaenssens (bel)   Eddy Pauwels (bel)   Jef Lahaye (ned)  
1962   Joseph Schils (bel)   Piet Damen (ned)   Laurent Christiaens (bel)  
1963   Henri Luyten (bel)   Ferdinand Bracke (bel)   Theo Nys (bel)  
1965   Leo Knops (ned)   Romain Robben (bel)   Reindert De Jong (ned)  
1966   Herman Vanspringel (bel)   Jos Spruyt (bel)   Roger Swerts (bel)  
1967   Herman Vanspringel (bel)   Noel Depauw (bel)   Herman Vrancken (bel)  
1968   Michael Wright (gbr)   Roger Blockx (bel)   Jos Huysmans (bel)  
1969   Alfons De Bal (bel)   Jan Boonen (bel)   Christian Callens (bel)  
1970   Frans Verbeeck (bel)   Joseph Bruyere (bel)   Pieter Nassen (bel)  
1971   Ferdinand Bracke (bel)   Julien Stevens (bel)   Edy Schutz (lux)  
1972   Georges Van Coningsloo (bel)   Jos Van Olmen (bel)   Georges Barras (bel)  
1973   Julien Van Lint (bel)   Georges Van Coningsloo (bel)   Tony Houbrechts (bel)  
1974   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Roger Loysch (bel)   Romain Maes (bel)  
1975   Jacques Martin (bel)   Leon Thomas (bel)   Georges Pintens (bel)  
1976   Ludo Peeters (bel)   Willem Peeters (bel)   Marcel Laurens (bel)  
1977   Alfons De Bal (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Victor Van Schil (bel)  
1978   Frans Van Vlierberghe (bel)   Jacques Martin (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)  
1979   Alfons De Bal (bel)   Christian Dumont (bel)   Gery Verlinden (bel)  
1980   Jean Van Der Stappen (bel)   Dudley Hayton (gbr)   Andre Verbraeken (bel)  
1981   Gregor Braun (ger)   Eddy Planckaert (bel)   Louis Luyten (bel)  
1982   Rene Martens (bel)   Pierot Cuypers (bel)   Luc Colijn (bel)  
1983   Patrick Versluys (bel)   Michel Dernies (bel)   Gerard Veldscholten (ned)  
1984   Jos Jacobs (bel)   William Tackaert (bel)   Fons De Wolf (bel)  
1985   Gery Verlinden (bel)   Patrick Toelen (bel)   Dirk Demol (bel)  
1986   Johan Delathouwer (bel)   Dirk De Wolf (bel)   Martin Durant (bel)  
1987   Rene Martens (bel)   Eric Vanderaerden (bel)   Marc Seynaeve (bel)  
1988   Stephan Van Leeuwe (bel)   Koen Vekemans (bel)   Carlo Bomans (bel)  
1989   Jan Bogaert (bel)   Etienne De Wilde (bel)   Bruno Geuens (bel)  
1990   Søren Lilholt (den)   Yves Godimus (bel)   Hendrik Redant (bel)  
1991   Wilfried Nelissen (bel)   Michel Cornelisse (ned)   Konstantin Khrabzov (urs)  
1992   Patrick Schoovaerts (bel)   Johan Verstrepen (bel)   Jan Mattheus (bel)  
1993   Nico Emonds (bel)   Frank Corvers (bel)   Jan Van Camp (bel)  
1994   Nico Emonds (bel)   Johan Remels (bel)   Jeroen Blijlevens (ned)  
1995   Wilfried Peeters (bel)   Jelle Nijdam (ned)   Frank Vandenbroucke (bel)  
1996   Marc Streel (bel)   Johan Museeuw (bel)   Stephane Hennebert (bel)  
1997   Peter Verbeken (bel)   Robbie Vandaele (bel)   Erwin Thijs (bel)  
1998   Peter Verbeken (bel)   Bert Roesems (bel)   Michel Cornelisse (ned)  
1999   Wim Omloop (bel)   Bart Heirewegh (bel)   Donatas Virbickas (urs)  
2000   Michel Van Haecke (bel)   Marc Streel (bel)   Bert Roesems (bel)  
2001   John Talen (ned)   Oleg Pankov (urs)   Jan Claes (bel)  
2003   Erwin Thijs (bel)   Geert Omloop (bel)   Joseph Boulton (bel)  
2004   Rory Sutherland (aus)   Geert Van Bondt (bel)   Ludovic Capelle (bel)  
2005   Geert Verheyen (bel)   Matthé Pronk (ned)   Nico Sijmens (bel)  
2006   Erwin Thijs (bel)   Johan Verstrepen (bel)   Shinichi Fukushima (jpn)  

3 victories: Alfons De Bal (bel)
2 victories: Nico Emonds (bel), Henri Luyten (bel), Rene Martens (bel), Joseph Schils (bel), Erwin Thijs (bel), Herman Vanspringel (bel), Peter Verbeken (bel)