BRUSSEL - OPWIJK
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1951   Raphael Glorieux (bel)   Andre Heirwegh (bel)   Leonard Vissers (bel)  
1952   Paul Depaepe (bel)   Rik Van Looy (bel)   Jose Pauwels (bel)  
1953   Willy Timmermans (bel)   Albert Descheemaeker (bel)   Harrie De Boer (ned)  
1954   Emiel Van Cauter (bel)   Victor Wartel (bel)   Louis De Boeck (bel)  
1955   Aime Van Avermaet (bel)   Jean Verhulst (bel)   Leo De Weerdt (ned)  
1956   Edward Massart (bel)   Francois Ertveldt (bel)   Guillaume Van Tongerloo (bel)  
1957   Pieter Vergeylen (bel)   Henri Serraris (bel)   Robert De Pauw (bel)  
1958   Antoon Diependaele (bel)   Andre Lauwers (bel)   Emile Daems (bel)  
1959   Florent Van Pollaert (bel)   Lode Troonbeeckx (bel)   Willy Declercq (bel)  
1960   Robert De Middeleir (bel)   Robert Lelangue (bel)   Roger De Coninck (bel)  
1961   Leon Franssen (bel)   Georges Van Coningsloo (bel)   Cor Schuuring (ned)  
1962   Emiel Taillard (bel)   Jozef Janssens (bel)   Noel Depauw (bel)  
1963   Carmine Preziosi (ita)   Noel Depauw (bel)   Joseph Mathy (bel)  
1964   Eddy Merckx (bel)   Paul Van De Vijver (bel)   Herman Vanspringel (bel)  
1965   Emiel Coppens (bel)   Paul Van De Vijver (bel)   Louis Baeten (bel)  
1966   Eddy Peelman (bel)   Ludo Goossens (bel)   Jan Brusselmans (bel)  
1967   Emiel Cambre (bel)   Hugo Coppens (bel)   Jean Claude Dom (bel)  
1968   Georges Claes (bel)   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Richard Bukacki (ned)  
1969   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Theo Fierens (bel)   Roger Van Den Eede (bel)  
1970   Ludo Van Der Linden (bel)   Frans Verhaegen (bel)   Willy Van Mechelen (bel)  
1971   Ernest Bens (bel)   Georges Barras (bel)   Gustaaf Van Cauter (bel)  
1972   Ludo Delcroix (bel)   Cees Swinkels (ned)   Henri Michiels (bel)  
1973   Paul Lannoo (bel)   Edmond Verbruggen (bel)   Eric Van Lent (bel)  
1974   Marcel Laurens (bel)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Jean Pierre Schelfhout (bel)  
1975   Etienne De Beule (bel)   [DSQ] Roger Scourneau (bel)   Adrie Deusing (ned)  
1976   Johnny Denul (bel)   Daniel Willems (bel)   Peter De Neef (bel)  
1977   Fons De Wolf (bel)   Johnny Denul (bel)   Frank Hoste (bel)  
1978   Etienne De Wilde (bel)   William Tackaert (bel)   Luc Colijn (bel)  
1979   Etienne De Wilde (bel)   Jean-Louis Baugnies (bel)   Rene Van Den Bossche (bel)  
1980   Ronny Van Holen (bel)   Walter Pitau (bel)   Luc Govaerts (bel)  
1981   Bert Van Ende (bel)   Marc Somers (bel)   Marc Sergeant (bel)  
1982   Willem Van Eynde (bel)   Ludo De Keulenaer (bel)   Rudy Thielemans (bel)  
1983   Martin Durant (bel)   Frans Van Nuffel (bel)   Jacques Pasin (bel)  
1984   Luc Branckaerts (bel)   Frank Van De Vijver (bel)   Frank Verleyen (bel)  
1985   Patrick Verplancke (bel)   Corneille Daems (bel)   Gerard Schenk (bel)  
1987   Anton Van Der Steen (ned)   Yves Cossemijns (bel)   Geert D`Hondt (ned)  
1988   Lorenzo Lapage (bel)   Frank Francken (bel)   Ronny Thomas (bel)  
1989   Serge Baguet (bel)   Carl Roes (bel)   Luc Heuvelmans (bel)  
1990   Danny Daelman (bel)   Edward Mintjens (bel)   Daniel Van Steenbergen (bel)  
1991   Bart Van De Water (bel)   Hans De Clercq (bel)   Peter Van Petegem (bel)  
1992   Tony Facon (fra)   Erwin Quina (bel)   Joseph Boulton (bel)  
1993   Kurt Van Lancker (bel)   Wim Vervoort (bel)   Gino Verheyden (bel)  
1994   Humphrey Goffin (bel)   Ludo Giesberts (bel)   Frank Høj (den)  
1995   Ludo Giesberts (bel)   Tom Stremersch (bel)   Glenn D`Hollander (bel)  
1996   Steven Van Aken (bel)   Steven De Neef (bel)   Dirk Van Laer (bel)  
1997   Marc Lotz (ned)   Patrick Stijlemans (bel)   Kristof Meeus (bel)  
1998   Christophe Roodhooft (bel)   Gianni Rivera (bel)   Tim De Peuter (bel)  
1999   Kevin Hulsmans (bel)   Frederic Penne (bel)   Tom Serlet (bel)  
2000   Tim Meeusen (bel)   Bram Schmitz (ned)   Jan Verstraeten (bel)  
2001   Gert Steegmans (bel)   Steven Caethoven (bel)   Jurgen De Jong (ned)  
2002   Eric Leblacher (fra)   Kevin Van Der Slagmolen (bel)   Steven Caethoven (bel)  
2003   Jukka Vastaranta (fin)   Cedric Coutouly (fra)   Rik Van Isterdael (bel)  
2004   Sjef De Wilde (bel)   Kor Steenbergen (ned)   David Arassus (fra)  
2005   Stefan Huizinga (ned)   Bart Vanheule (bel)   Anton Wouters (bel)  
2006   Dries Van Der Ginst (bel)   Davy De Leener (bel)   Bert Marien (bel)  
2007   Tom Criel (bel)   Bram Deprez (bel)   Simas Kondrotas (urs)  
2008   Jan Bakelants (bel)   Thomas Kvist (den)   Jaryd De Mooij (bel)  
2009   Frederique Robert (bel)   Stijn Ennekens (bel)   Baptiste Planckaert (bel)  
2010   Julien Vermote (bel)   Jochen Van Kerckhoven (bel)   Sven Jodts (bel)  
2011   Dries Beatse (bel)   Niels Nachtergaele (bel)   Pieter Cordeel (bel)  
2012   Florian Sénéchal (fra)   Kjell Van Driessche (bel)   Jochen Van Kerckhoven (bel)  
2014   Matthias Legley (bel)   Stef Van Zummeren (bel)   Dieter Bouvry (bel)  
2015   Maxime Farazijn (bel)   Loic Vliegen (bel)   Nathan Van Hooydonck (bel)  
2016   Franklin Six (bel)   Nathan Van Hooydonck (bel)   Piet Allegaert (bel)  
2017   Patrick Müller (sui)   Pascal Eenkhoorn (ned)   Mathias Van Gompel (bel)  
2018   Alfdan De Decker (bel)   Lionel Taminiaux (bel)   Jordy Bouts (bel)  

2 victories: Etienne De Wilde (bel)