SIX DAYS NEW YORK
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1893   Scock (usa)   Frank Waller (usa)   Martin (usa)  
1896   Teddy-Edward Hale (irl)   Rice (usa)   John Forster (usa)  
1897   Charles Miller (usa)   Rice (usa)   Schineer (usa)  
1898   Charles Miller (usa)   Frank Waller (usa)   Burns Pierce (usa)  
1899   Charles Miller (usa)  
Frank Waller (usa)  
Otto Maya (usa)  
Archie McEachern (usa)  
Louis Grimm (usa)  
Burns Pierce (usa)  
1900   Harry Elkes (usa)  
Floyd McFarland (usa)  
Louis Grimm (usa)  
Burns Pierce (usa)  
Jean Gougolz (sui)  
Cesar Simar (fra)  
1901   Archie McEachern (usa)  
Bobby Walthour (usa)  
Otto Maya (usa)  
Lester Wilson (usa)  
Ben Munroe (aus)  
Jeddy Newkirk (usa)  
1902   Floyd Krebs (usa)  
George Leander (usa)  
Jacobson (usa)  
Jeddy Newkirk (usa)  
Otto Maya (usa)  
Floyd McFarland (usa)  
1903   Ben Munroe (aus)  
Bobby Walthour (usa)  
Nat Butler (usa)  
George Leander (usa)  
Floyd Krebs (usa)  
Peterson (usa)  
1904   Oliver Dorlon (usa)  
Eddy Root (usa)  
John Stol (ned)  
Arthur Vanderstuyft (bel)  
W.E. Samuelson (usa)  
E. Williams (gbr)  
1905   Joe Fogler (usa)  
Eddy Root (usa)  
John Alfred Bedell (usa)  
Menus Bedell (usa)  
Hugh McLean (usa)  
Jimmy Moran (usa)  
1906   Joe Fogler (usa)  
Eddy Root (usa)  
Burton Downing (usa)  
Bill Hopper (usa)  
Floyd McFarland (usa)  
Walter Rütt (ger)  
1907   Walter Rütt (ger)  
John Stol (ned)  
Joe Fogler (usa)  
Jimmy Moran (usa)  
Victor Dupré (fra)  
Léon Georget (fra)  
1908   Floyd McFarland (usa)  
Jimmy Moran (usa)  
Walter Rütt (ger)  
John Stol (ned)  
Walter De Mara (usa)  
Alfred Hill (usa)  
1909   Jack Clark (aus)  
Walter Rütt (ger)  
Joe Fogler (usa)  
Eddy Root (usa)  
Elmer Collins (usa)  
Bobby Walthour (usa)  
1910   Jimmy Moran (usa)  
Eddy Root (usa)  
Jack Clark (aus)  
Walter Rütt (ger)  
Joe Fogler (usa)  
Alfred Hill (usa)  
1911   Jack Clark (aus)  
Joe Fogler (usa)  
Frank Kramer (usa)  
Jimmy Moran (usa)  
Walter De Mara (usa)  
Percy Lawrence (usa)  
1912   Joe Fogler (usa)  
Walter Rütt (ger)  
John Alfred Bedell (usa)  
Worth Mitten (usa)  
Jack Clark (aus)  
Alfred Hill (usa)  
1913   Joe Fogler (usa)  
Alfred Goullet (aus)  
Percy Lawrence (usa)  
Jake Magin (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
Eddy Root (usa)  
1914   Alfred Goullet (aus)  
Alfred Grenda (aus)  
Peter Drobach (usa)  
Iver Lawson (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
Jimmy Moran (usa)  
1915   Alfred Grenda (aus)  
Alfred Hill (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
Robert Spears (aus)  
Percy Lawrence (usa)  
Jake Magin (usa)  
1916   Marcel Dupuy (fra)  
Oscar Egg (sui)  
Eddy Madden (usa)  
Eddy Root (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
Robert Spears (aus)  
1917   Alfred Goullet (aus)  
Jake Magin (usa)  
Frank Corry (aus)  
Eddy Madden (usa)  
William Hanley (usa)  
Alfred Hill (usa)  
1918   Jake Magin (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
Frank Corry (aus)  
Eddy Madden (usa)  
Alfred Grenda (aus)  
Alfred Hill (usa)  
1919   Alfred Goullet (aus)  
Eddy Madden (usa)  
Marcel Dupuy (fra)  
Oscar Egg (sui)  
Jake Magin (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
1920   Alfred Goullet (aus)  
Jake Magin (usa)  
Alfred Hill (usa)  
Harry Kaiser (usa)  
Marcel Dupuy (fra)  
William Hanley (usa)  
1920   Ray Eaton (usa)  
Harry Kaiser (usa)  
Alfred Goullet (aus)  
Alfred Hill (usa)  
Eddy Madden (usa)  
Jake Magin (usa)  
1920   Maurice Brocco (fra)  
Willy Coburn (usa)  
César Debaets (bel)  
Alois Persyn (bel)  
Jules Van Hevel (bel)  
Henri Van Lerberghe (bel)  
1921   Oscar Egg (sui)  
Piet Van Kempen (ned)  
Maurice Brocco (fra)  
Willy Coburn (usa)  
Willy Lorenz (ger)  
Walter Rütt (ger)  
1921   Maurice Brocco (fra)  
Alfred Goullet (aus)  
Willy Coburn (usa)  
Walter Rütt (ger)  
Percy Lawrence (usa)  
Lloyd Thomas (usa)  
1922   Alfred Grenda (aus)  
Reginald McNamara (aus)  
Harry Kaiser (usa)  
Alfred Taylor (aus)  
Maurice Brocco (fra)  
Charles De Ruyter (bel)  
1922   Gaetano Belloni (ita)  
Alfred Goullet (aus)  
Maurice Brocco (fra)  
Willy Coburn (usa)  
Ray Eaton (usa)  
Oscar Egg (sui)  
1923   Alfred Goullet (aus)  
Alfred Grenda (aus)  
Sammy Gastman (usa)  
Dave Lands (usa)  
Oscar Egg (sui)  
Piet Van Kempen (ned)  
1923   Ernest Kockler (usa)  
Percy Lawrence (usa)  
Reginald McNamara (aus)  
Piet Van Kempen (ned)  
Harry Horan (aus)  
Eddy Madden (usa)  
1924   Maurice Brocco (fra)  
Marcel Buysse (bel)  
Anthony Beckman (usa)  
Oscar Egg (sui)  
Harry Horan (aus)  
Eddy Madden (usa)  
1924   Reginald McNamara (aus)  
Piet Van Kempen (ned)  
Franco Giorgetti (ita)  
Bobby Walthour (usa)  
Marcel Buysse (bel)  
Alfons Goossens (bel)  
1925   Fred Spencer (usa)  
Bobby Walthour (usa)  
Harry Horan (aus)  
Reginald McNamara (aus)  
Alfons Goossens (bel)  
Henri Stockelynck (bel)  
1925   Gérard Debaets (bel)  
Alfons Goossens (bel)  
Franco Giorgetti (ita)  
Reginald McNamara (aus)  
Fred Spencer (usa)  
Bobby Walthour (usa)  
1926   Franco Giorgetti (ita)  
Reginald McNamara (aus)  
Anthony Beckman (usa)  
Carl Stockholm (usa)  
Charles Lacquehay (fra)  
Georges Wambst (fra)  
1926   Pietro Linari (ita)  
Reginald McNamara (aus)  
Gaetano Belloni (ita)  
Franco Giorgetti (ita)  
Carl Stockholm (usa)  
Charles Winter (usa)  
1927   Franco Giorgetti (ita)  
Reginald McNamara (aus)  
Fred Spencer (usa)  
Bobby Walthour (usa)  
Anthony Beckman (usa)  
Otto Petri (ger)  
1927   Fred Spencer (usa)  
Charles Winter (usa)  
Georges Faudet (fra)  
Gabriel Marcillac (fra)  
Norman Hill (usa)  
Otto Petri (ger)  
1928   Gérard Debaets (bel)  
Franco Giorgetti (ita)  
Anthony Beckman (usa)  
Gaetano Belloni (ita)  
Marcel Boogmans (bel)  
Alfonso Zucchetti (ita)  
1928   Franco Giorgetti (ita)  
Fred Spencer (usa)  
Paul Broccardo (fra)  
Alfred Letourneur (fra)  
Reginald McNamara (aus)  
Klaas Van Nek (ned)  
1929   Gérard Debaets (bel)  
Franco Giorgetti (ita)  
Franz Duelberg (ger)  
Jimmy Walthour (usa)  
Anthony Beckman (usa)  
Gaetano Belloni (ita)  
1929   Gérard Debaets (bel)  
Franco Giorgetti (ita)  
Franz Duelberg (ger)  
Fred Spencer (usa)  
Paul Broccardo (fra)  
Alfred Letourneur (fra)  
1929   Willie Grimm (usa)  
Dave Lands (usa)  
Bobby Walthour (usa)  
Charles Winter (usa)  
George Dempsey (aus)  
Norman Hill (usa)  
1930   Gaetano Belloni (ita)  
Gérard Debaets (bel)  
Anthony Beckman (usa)  
Norman Hill (usa)  
Harry Horan (aus)  
Harris Horder (aus)  
1930   Paul Broccardo (fra)  
Franco Giorgetti (ita)  
Adolphe Charlier (fra)  
Roger De Neef (bel)  
Alfredo Binda (ita)  
Pietro Linari (ita)  
1931   Marcel Guimbretiere (fra)  
Alfred Letourneur (fra)  
Paul Broccardo (fra)  
Pietro Linari (ita)  
Willie Grimm (usa)  
Emil Richli (sui)  
1931   Marcel Guimbretiere (fra)  
Alfred Letourneur (fra)  
Georges Coupry (fra)  
Michel Pecqueux (fra)  
Gérard Debaets (bel)  
Franco Giorgetti (ita)  
1932   Reginald McNamara (aus)  
William Peden (can)  
Prudent Delille (bel)  
Adolphe Van Nevele (bel)  
Marcel Guimbretiere (fra)  
Alfred Letourneur (fra)  
1932   William Peden (can)  
Fred Spencer (usa)  
Willie Grimm (usa)  
Norman Hill (usa)  
Franco Giorgetti (ita)  
Alfred Letourneur (fra)  
1933   Gérard Debaets (bel)  
Alfred Letourneur (fra)  
Alfredo Binda (ita)  
Norman Hill (usa)  
Paul Croley (usa)  
Franco Giorgetti (ita)  
1933   Alfred Letourneur (fra)  
William Peden (can)  
Gérard Debaets (bel)  
Norman Hill (usa)  
George Dempsey (aus)  
Bobby Walthour (usa)  
1934   Paul Broccardo (fra)  
Marcel Guimbretiere (fra)  
Gérard Debaets (bel)  
Robert Thomas (usa)  
Tino Reboli (usa)  
Eduardo Severgnini (ita)  
1934   Gérard Debaets (bel)  
Alfred Letourneur (fra)  
Paul Broccardo (fra)  
Adolf Schön (ger)  
Franco Giorgetti (ita)  
Norman Hill (usa)  
1935   Franco Giorgetti (ita)  
Alfred Letourneur (fra)  
Gérard Debaets (bel)  
Ewald Wissel (ger)  
Gaetano Belloni (ita)  
Tino Reboli (usa)  
1935   Gustav Kilian (ger)  
Heinz Vopel (ger)  
Alfred Crossley (usa)  
Jimmy Walthour (usa)  
Paul Broccardo (fra)  
Alfred Letourneur (fra)  
1936   Gustav Kilian (ger)  
Heinz Vopel (ger)  
Omer De Bruycker (bel)  
Frederick Verhaege (bel)  
Emile Diot (fra)  
Emile Ignat (fra)  
1936   Alfred Crossley (usa)  
Jimmy Walthour (usa)  
William Peden (can)  
Robert Thomas (usa)  
Gérard Debaets (bel)  
Alvaro Giorgetti (ita)  
1937   Jean Aerts (bel)  
Omer De Bruycker (bel)  
Emile Diot (fra)  
Emile Ignat (fra)  
Tino Reboli (usa)  
Robert Thomas (usa)  
1937   Gustav Kilian (ger)  
Heinz Vopel (ger)  
Emile Diot (fra)  
Emile Ignat (fra)  
Douglas Peden (can)  
William Peden (can)  
1938   Gustav Kilian (ger)  
Heinz Vopel (ger)  
Douglas Peden (can)  
William Peden (can)  
Alfred Crossley (usa)  
Jimmy Walthour (usa)  
1939   Douglas Peden (can)  
William Peden (can)  
Gustav Kilian (ger)  
Robert Thomas (usa)  
Alfred Crossley (usa)  
Jimmy Walthour (usa)  
1939   Cesare Moretti (ita)  
Cecil Yates (usa)  
Douglas Peden (can)  
William Peden (can)  
Jules Audy (can)  
Robert Thomas (usa)  
1948   Angelo De Bacco (ita)  
Alvaro Giorgetti (ita)  
Emile Ignat (fra)  
Henri Surbatis (fra)  
Erwin Pesek (usa)  
Charly Yaccino (usa)  
1948   Emile Bruneau (bel)  
Louis Saen (bel)  
Mathias Clemens (lux)  
Lucien Gillen (lux)  
Gerard Van Beek (ned)  
Arie Vooren (ned)  
1948   Alvaro Giorgetti (ita)  
Cesare Moretti (ita)  
Charles Bergna (usa)  
Angelo De Bacco (ita)  
Walter Diggelmann (sui)  
Hugo Koblet (sui)  
1949   Walter Diggelmann (sui)  
Hugo Koblet (sui)  
Alvaro Giorgetti (ita)  
Henri Surbatis (fra)  
Rene Cyr (can)  
Ferdinand Grillo (usa)  
1949   Reginald Arnold (aus)  
Alfred Strom (aus)  
Severino Rigoni (ita)  
Fernando Terruzzi (ita)  
1950   Severino Rigoni (ita)  
Fernando Terruzzi (ita)  
Antonio Bevilacqua (ita)  
Alvaro Giorgetti (ita)  
Bernard Bouvard (fra)  
Roger Godeau (fra)  
1959   Leandro Faggin (ita)  
Fernando Terruzzi (ita)  
Jan Plantaz (ned)  
Wout Wagtmans (ned)  
Knud Lynge (den)  
Günther Ziegler (ger)  
1961   Oskar Plattner (sui)  
Armin Von Büren (sui)  
Leandro Faggin (ita)  
Fernando Terruzzi (ita)  
Rudi Altig (ger)  
Lucien Gillen (lux)  

8 victories: Franco Giorgetti (ita), Alfred Goullet (aus)
7 victories: Gérard Debaets (bel), Reginald McNamara (aus)
6 victories: Alfred Letourneur (fra)
5 victories: Joe Fogler (usa)
4 victories: Alfred Grenda (aus), Gustav Kilian (ger), William Peden (can), Eddy Root (usa), Fred Spencer (usa), Heinz Vopel (ger)
3 victories: Maurice Brocco (fra), Marcel Guimbretiere (fra), Jake Magin (usa), Charles Miller (usa), Walter Rütt (ger)
2 victories: Gaetano Belloni (ita), Paul Broccardo (fra), Jack Clark (aus), Oscar Egg (sui), Alvaro Giorgetti (ita), Floyd McFarland (usa), Jimmy Moran (usa), Cesare Moretti (ita), Fernando Terruzzi (ita), Piet Van Kempen (ned), Bobby Walthour (usa)