EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1892      Alwin Vater (ger)  
1894      Arthur Heimann (ger)  
1896       Jaap Eden (ned)   Maurice Farman (fra)   Harry Meyers (ned)  
1897       Willy Arend (ger)  
1898       Thorwald Ellegaard (den)  
1899       Anton Huber (ger)   George Banker (usa)   Jan Mulder (ned)  
1900       Anton Huber (ger)  
1901       Willy Arend (ger)   Erich Moder (ger)  
1902      Thorwald Ellegaard (den)   Walter Rütt (ger)  
1903      Thorwald Ellegaard (den)   Willy Arend (ger)   Pietro Bixio (ita)  
1904       Willy Arend (ger)  
1907      Emile Friol (fra)   Henry Mayer (ger)   Charles Louis Van Den Born (bel)  
1908      Thorwald Ellegaard (den)   Richard Scheuermann (ger)  
1910      Emile Friol (fra)   Thorwald Ellegaard (den)  
1911      Marcel Dupuy (fra)   Thorwald Ellegaard (den)   Willy Lorenz (ger)  
1911      Walter Rütt (ger)   Oskar Peter (ger)  
1912       Julien Pouchois (fra)   Victor Dupré (fra)  
1913      André Perchicot (fra)   Léon Victor Hourlier (fra)   Gabriel Poulain (fra)  
1920      Marcel Dupuy (fra)   William Bailey (gbr)   Maurice Schilles (fra)  
1954       Arie Van Vliet (ned)   Reginald Harris (gbr)   Enzo Sacchi (ita)  
1955       Arie Van Vliet (ned)   Oskar Plattner (sui)   Enzo Sacchi (ita)  
1956       Arie Van Vliet (ned)   Antonio Maspes (ita)   Reginald Harris (gbr)  
1962       Sante Gaiardoni (ita)   Antonio Maspes (ita)   Joseph De Bakker (bel)  
1963       Antonio Maspes (ita)   Giuseppe Beghetto (ita)   Fritz Pfenninger (sui)  
1971       Leijn Loevesijn (ned)   Gordon Johnson (aus)   Robert Van Lancker (bel)  
1971       Robert Van Lancker (bel)   Leijn Loevesijn (ned)   Giordano Turrini (ita)  
1972       Giordano Turrini (ita)   Leijn Loevesijn (ned)   Ezio Cardi (ita)  
1974       Giordano Turrini (ita)   Leijn Loevesijn (ned)   Ezio Cardi (ita)  
1975       Peder Pedersen (den)   Robert Van Lancker (bel)   Gerrie Fens (ned)  
1976       Giordano Turrini (ita)   Niels Fredborg (den)   John Nicholson (aus)  
1977       Giordano Turrini (ita)   John Nicholson (aus)   Peder Pedersen (den)  
1978       Giordano Turrini (ita)   Yoshinobu Sugano (jpn)   Willy Debosscher (bel)  
1979       Giordano Turrini (ita)   Michel Vaarten (bel)   Hans Hindelang (ger)  
1980       Daniel Morelon (fra)   Michel Vaarten (bel)   Yoshinobu Sugano (jpn)  
1981       Urs Freuler (sui)   Yavé Cahard (fra)   Ottavio Dazzan (ita)  
1983       Ottavio Dazzan (ita)   Urs Freuler (sui)   Moreno Capponcelli (ita)  
1983       Robert Dill-Bundi (sui)   Moreno Capponcelli (ita)   Ottavio Dazzan (ita)  
1984       Ottavio Dazzan (ita)   Dieter Giebken (ger)   Michel Vaarten (bel)  
1985       Philippe Vernet (fra)   Ottavio Dazzan (ita)   Claudio Golinelli (ita)  
1986       Ottavio Dazzan (ita)   Patrick Da Rocha (fra)   Claudio Golinelli (ita)  
1987       Andreas Hiestand (sui)   Patrick Da Rocha (fra)   Thierry Pirard (fra)  
1988       Harumi Honda (jpn)   Eric Schoefs (bel)   Patrick Da Rocha (fra)  
1989       Patrick Da Rocha (fra)   Harumi Honda (jpn)   Eric Schoefs (bel)  
1990       Eric Schoefs (bel)   Lars Brian Nielsen (den)   Frédéric Magné (fra)  
1995       Viesturs Berzins (lat)   Valery Potapov (rus)   Antoine Breton (fra)  
2010       Denis Dmitriev (rus)   Kévin Sireau (fra)   Jason Kenny (gbr)  
2011       Kévin Sireau (fra)   Maximilian Levy (ger)   Denis Dmitriev (rus)  
2012       Denis Dmitriev (rus)   Max Niederlag (ger)   Christos Volikakis (gre)  
2013       Denis Dmitriev (rus)   Robert Förstemann (ger)   Jason Kenny (gbr)  
2014       Grégory Baugé (fra)   Damian Zielinski (pol)   Robert Förstemann (ger)  
2015       Jeffrey Hoogland (ned)   Max Niederlag (ger)   Damian Zielinski (pol)  
2016       Pavel Yakushevskiy (rus)   Roy Van Den Berg (ned)   Andrii Vynokurov (ukr)  
2017       Sebastien Vigier (fra)   Jeffrey Hoogland (ned)   Denis Dmitriev (rus)  
2018       Jeffrey Hoogland (ned)   Stefan Bötticher (ger)   Harrie Lavreysen (ned)  

6 victories: Giordano Turrini (ita)
3 victories: Ottavio Dazzan (ita), Denis Dmitriev (rus), Thorwald Ellegaard (den), Arie Van Vliet (ned)
2 victories: Willy Arend (ger), Marcel Dupuy (fra), Emile Friol (fra), Jeffrey Hoogland (ned), Anton Huber (ger)