NC MOLDOVA ITT
 
 Moldova
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Ruslan Ivanov (mda)   Igor Bonciukov (mda)   Igor Pugaci (mda)  
1998   Ruslan Ivanov (mda)   Alexei Nazarenco (mda)   Igori Moscalev (mda)  
1999   Igor Pugaci (mda)   Igor Bonciukov (mda)   Artiom Saraev (mda)  
2000   Igor Pugaci (mda)   Igor Bonciukov (mda)   Serghei Smirnov (mda)  
2001   Igor Pugaci (mda)   Ruslan Ivanov (mda)   Igor Bonciukov (mda)  
2007   Serghei Tvetcov (rou)   Oleg Berdos (mda)   Sergiu Catan (mda)  
2008   Sergiu Cioban (mda)   Victor Mironov (mda)   Serghei Tvetcov (rou)  
2009   Serghei Tvetcov (rou)   Sergiu Cioban (mda)   Oleg Berdos (mda)  
2010   Sergiu Cioban (mda)   Serghei Tvetcov (rou)   Mihail Gac (mda)  
2011   Sergiu Cioban (mda)   Eugeniu Cozonac (mda)   Victor Mironov (mda)  
2012   Sergiu Cioban (mda)   Mihail Gac (mda)   Nicolai Tanovitchi (mda)  
2013   Sergiu Cioban (mda)   Alexandr Braico (mda)   Veaceslav Verciuc (mda)  
2014   Sergiu Cioban (mda)   Cristian Raileanu (mda)   Nicolai Tanovitchi (mda)  
2015   Maxim Rusnac (mda)   Andrei Covalciuc (mda)   Cristian Raileanu (mda)  
2016   Maxim Rusnac (mda)   Andrei Covalciuc (mda)   Andrey Vrabiy (mda)  
2017   Nicolai Tanovitchi (mda)   Maxim Rusnac (mda)   Ivan Lutsenko (rus)  
2018   Nicolai Tanovitchi (mda)   Andrey Vrabiy (mda)   Vladislav Prudcoi (mda)  

6 victories: Sergiu Cioban (mda)
3 victories: Igor Pugaci (mda)
2 victories: Ruslan Ivanov (mda), Maxim Rusnac (mda), Nicolai Tanovitchi (mda), Serghei Tvetcov (rou)