NC MOLDOVA
 
 Moldova
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Ruslan Ivanov (mda)   Igor Bonciukov (mda)   Igor Pugaci (mda)  
1998   Ruslan Ivanov (mda)   Igor Bonciukov (mda)   Alexei Nazarenco (mda)  
1999   Igor Pugaci (mda)   Dmitri Ciudacov (mda)   Artiom Saraev (mda)  
2000   Ruslan Ivanov (mda)   Igor Pugaci (mda)   Igor Bonciukov (mda)  
2001   Igor Bonciukov (mda)   Igor Pugaci (mda)   Ruslan Ivanov (mda)  
2007   Oleg Berdos (mda)   Sergiu Catan (mda)   Alexandr Braico (mda)  
2008   Alexandr Pliuschin (mda)   Sergiu Cioban (mda)   Oleg Berdos (mda)  
2009   Oleg Berdos (mda)   Alexandr Braico (mda)   Sergiu Cioban (mda)  
2010   Alexandr Pliuschin (mda)   Alexandr Braico (mda)   Serghei Tvetcov (rou)  
2011   Alexandr Pliuschin (mda)   Oleg Berdos (mda)   Sergiu Cioban (mda)  
2012   Alexandr Pliuschin (mda)   Sergiu Cioban (mda)   Alexandr Braico (mda)  
2013   Alexandr Braico (mda)   Nicolai Tanovitchi (mda)   Sergiu Cioban (mda)  
2014   Sergiu Cioban (mda)   Alexandr Braico (mda)   Cristian Raileanu (mda)  
2015   Maxim Rusnac (mda)   Cristian Raileanu (mda)   Nichita Lunin (mda)  
2016   Cristian Raileanu (mda)   Maxim Rusnac (mda)   Oleg Bimbash (ukr)  
2017   Nicolai Tanovitchi (mda)   Maxim Rusnac (mda)   Cristian Raileanu (mda)  
2018   Maxim Rusnac (mda)   Nicolai Tanovitchi (mda)   Cristian Raileanu (mda)  

4 victories: Alexandr Pliuschin (mda)
3 victories: Ruslan Ivanov (mda)
2 victories: Oleg Berdos (mda), Maxim Rusnac (mda)