GP CHAM-HAGENDORN
 
 Switzerland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1987   Barbara Erdin-Ganz (sui)   Edith Schönenberger (sui)   Isabelle Michel (sui)  
1988   Barbara Erdin-Ganz (sui)   Brigitte Gyr-Gschwend (sui)   Cornelia Schär (sui)  
1989   Susanne Krauer-Jolidon (sui)   Eva Gallmann (sui)   Renate Loosli (swz)  
1993   Evelyne Müller (sui)   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Yvonne Elkuch (lie)  
1994   Natalja Kistchuk (ukr)   Sylvie Riedlé (fra)   Alexandra Rutz (sui)  
1995   Rebecca Bailey (nzl)   Elena Ogui (ukr)   Marcia Eicher-Vouets (sui)  
1996   Daniela Vogel (sui)   Barbara Heeb (sui)   Rebecca Bailey (nzl)  
1997   Natalja Yuganiuk (ukr)   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Elena Ogui (ukr)  
1998   Sandra Wampfler (sui)   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Barbara Heeb (sui)  
1999   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Natalja Yuganiuk (ukr)   Marion Brauen (sui)  
2001   Priska Doppmann (sui)   Noemi Cantele (ita)   Natalja Kistchuk (ukr)  
2002   Sarah Grab (sui)   Denise Baumann (sui)   Alexandrine Petitpierre (sui)  
2003   Irene Dietrich-Hostettler (sui)   Marika Murer (sui)   Tanja Hennes-Schmidt (ger)  
2004   Bridget Evans (aus)   Clemilda Fernandes Silva (bra)   Annette Beutler (sui)  
2006   Helen Kelly (aus)   Noemi Cantele (ita)   Annette Beutler (sui)  
2007   Nicole Cooke (gbr)   Caroline Steffen (sui)   Emma Rickards (aus)  
2008   Andrea Thürig (sui)   Jessica Schneeberger (sui)   Mirjam Hauser-Senn (sui)  
2009   Alessandra D`Ettore (ita)   Mirjam Schwager (sui)   Karin Thürig (sui)  
2010   Katarzyna Sosna (ltu)   Simona Frapporti (ita)   Rossella Callovi (ita)  
2011   Andrea Wolfer (sui)   Pascale Iavarone (Schnider) (sui)   Daniela Gaß (ger)  
2013   Nicole Hanselmann (sui)   Andrea Graus (aut)   Jacqueline Hahn (aut)  
2014   Elke Gebhardt (ger)   Desiree Ehrler (sui)   Nicole Hanselmann (sui)  
2015   Lizzie Williams (aus)   Valentina Scandolara (ita)   Rasa Leleivyte (ltu)  
2016   Lotta Lepistö (fin)   Roxane Fournier (fra)   Sarah Roy (aus)  
2017   Sarah Roy (aus)   Stephanie Gaumnitz (Pohl) (ger)   Arianna Fidanza (ita)  
2018   Amanda Spratt (aus)   Arianna Fidanza (ita)   Desiree Ehrler (sui)  

2 victories: Barbara Erdin-Ganz (sui)