ISTRIAN SPRING TROPHY
 
 Croatia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Vladimir Miholjevic (cro)   Lubos Kejval (cze)   Rajko Petek (slo)  
2001   Andrej Hauptmann (slo)   Michael Rasmussen (den)   Jure Golcer (slo)  
2002   Jure Golcer (slo)   Massimo Demarin (cro)   Valter Bonca (slo)  
2003   Pieter Weening (ned)   Tomas Konecny (cze)   Radoslav Rogina (cro)  
2004   Jure Zrimsek (slo)   Stefan Schumacher (ger)   Borut Bozic (slo)  
2005   Borut Bozic (slo)   Jan Faltynek (cze)   Hrvoje Miholjevic (cro)  
2006   Borut Bozic (slo)   Jan Faltynek (cze)   Tim Klinger (ger)  
2007   Edvald Boasson Hagen (nor)   Grega Bole (slo)   Hrvoje Miholjevic (cro)  
2008   Eddy Ratti (ita)   Kristjan Koren (slo)   Radoslav Rogina (cro)  
2009   Mitja Mahoric (slo)   Michel Kreder (ned)   Radoslav Rogina (cro)  
2010   Robert Vrecer (slo)   Blaz Furdi (slo)   Radoslav Rogina (cro)  
2011   Robert Vrecer (slo)   Radoslav Rogina (cro)   Mitja Mahoric (slo)  
2012   Markus Eibegger (aut)   Danny Van Poppel (ned)   Marko Kump (slo)  
2013   Matej Mugerli (slo)   Radoslav Rogina (cro)   [DSQ] Patrick Sinkewitz (ger)  
2014   Magnus Cort Nielsen (den)   Karel Hnik (cze)   Felix GroƟschartner (aut)  
2015   Markus Eibegger (aut)   Sergey Nikolaev (rus)   Silvio Herklotz (ger)  
2016   Olivier Pardini (bel)   Martijn Tusveld (ned)   Matej Mugerli (slo)  
2017   Matej Mugerli (slo)   Ian Bibby (gbr)   Fabian Giger (sui)  
2018   Krister Hagen (nor)   Kasper Asgreen (den)   Tadej Pogacar (slo)  

2 victories: Borut Bozic (slo), Markus Eibegger (aut), Matej Mugerli (slo), Robert Vrecer (slo)