ASIAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2006       Gong Jinjie (chn)   Li Na (chn)   You Jin A (kor)  
2007       Guo Shuang (chn)   Zheng Lulu (chn)   Muzizah Uyun (ina)  
2008       Zheng Lulu (chn)   Gong Jinjie (chn)   Ting Ying Huang (tpe)  
2010       Guo Shuang (chn)   Gong Jinjie (chn)   Lee Wai Sze (hkg)  
2011       Guo Shuang (chn)   Lin Junhong (chn)   Lee Wai Sze (hkg)  
2012       Lee Wai Sze (hkg)   Fatehah Mustapa (mas)   Shi Jingjing (chn)  
2013       Fatehah Mustapa (mas)   Shi Jingjing (chn)   Li Xuemei (chn)  
2015       Lee Wai Sze (hkg)   Lin Junhong (chn)   Fatehah Mustapa (mas)  
2016       Lin Junhong (chn)   Lee Hyejin (kor)   Lee Wai Sze (hkg)  
2017       Lee Wai Sze (hkg)   Kim Wongyeong (kor)   Lee Hyejin (kor)  
2018       Lee Wai Sze (hkg)   Zhong Tianshi (chn)   Lee Hyejin (kor)  

4 victories: Lee Wai Sze (hkg)
3 victories: Guo Shuang (chn)