ASIAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2008       Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Choi Lae Seon (kor)   Tang Qi (chn)  
2009       Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Kazunari Watanabe (jpn)   Bao Saifei (chn)  
2010       Zhang Miao (chn)   Kang Dong Jin (kor)   Yudai Nitta (jpn)  
2011       Tsubasa Kitatsuru (jpn)   Zhang Miao (chn)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)  
2012       Kazunari Watanabe (jpn)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Zhang Lei (chn)  
2013       Josiah Ng On Lam (mas)   Hassan Ali Varposhti (iri)   Choi Lae Seon (kor)  
2015       Tomoyuki Kawabata (jpn)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Kang Dong Jin (kor)  
2016       Im Chaebin (kor)   Xu Chao (chn)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)  
2017       Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Tomoyuki Kawabata (jpn)   Yuta Wakimoto (jpn)  
2018       Kazunari Watanabe (jpn)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Im Chaebin (kor)