TOUR DE TOONA
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1987   Sarah Costanzo (usa)  
1988   Kathy Steel (usa)  
1989   Susan DiBiase (usa)   Nadine Delozier (usa)   Amy McNall (usa)  
1990   Danute Bankaitis-Davis (usa)   Janice Bolland (usa)   Sally Zack (usa)  
1991   Linda Brenneman (usa)   Jeannie Golay (usa)   Shari Kain-Rodgers (usa)  
1992   Karen Livingston-Bliss (usa)   Elizabeth Emery (usa)   Linda Jackson (can)  
1993   Eve Stephenson (usa)   Alison Dunlap (usa)   Julie Young (usa)  
1994   Brooke Blackwelder (usa)   Carol-Ann Bostick (usa)   Elizabeth Emery (usa)  
1995   Phyllis Hines (usa)   Elizabeth Emery (usa)   Louisa Jenkins (usa)  
1996   Linda Jackson (can)   Laura Charameda (usa)   Karen Brems-Kurreck (usa)  
1997   Deirdre Demet-Barry (usa)   Susannah Pryde (nzl)   Elizabeth Emery (usa)  
Sarah Ulmer (nzl)  
1998   Kendra Kneeland-Wenzel (usa)   Linda Jackson (can)   Susannah Pryde (nzl)  
1999   Anke Moore (Erlank) (rsa)   Kathryn Watt (aus)   Christina Redden (can)  
2000   Lynne Bessette (can)   Sarah Ulmer (nzl)   Tracey Gaudry-Watson (aus)  
2001   Genevieve Jeanson (can)   Pia Sundstedt (fin)   Rosalind Reekie-May (nzl)  
2002   Heather Albert-Hall (usa)   Maria Luisa Calle Williams (col)   Jessica Phillips (usa)  
2003   Lynne Bessette (can)   Genevieve Jeanson (can)   Karen Bockel (ger)  
2004   Lynne Bessette (can)   Susan Palmer-Komar (can)   Erinne Willock (can)  
2005   Christine Thorburn (usa)   Annette Beutler (sui)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)  
2006   Kristin Armstrong (usa)   Alexandra Wrubleski (can)   Erinne Willock (can)  
2007   Kristin Armstrong (usa)   Mara Abbott (usa)   Kori Kelley-Seehafer (usa)  
2008   Laura Van Gilder (usa)   Iona Wynter-Parks (jam)   Jacquelyn Crowell (usa)  
2010   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)   Erica Allar (usa)   Laura Van Gilder (usa)  
2011   Janet Holcomb (usa)   Tara Whitten (can)   Kathryn Donovan (usa)  

3 victories: Lynne Bessette (can)
2 victories: Kristin Armstrong (usa)