SAN DIMAS STAGE RACE
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Pomona Valley Stage Race
2000   Amber Neben (usa)  
2001   Carla Koehler (usa)   Riley McAlpine (usa)   Tamara Williamson (usa)  
2002   Christine Thorburn (usa)   Kristin Armstrong (usa)   Jennifer Stevens (usa)  
2003   Genevieve Jeanson (can)   Amber Neben (usa)   Susan Palmer-Komar (can)  
2004   Lynne Bessette (can)   Susan Palmer-Komar (can)   Kristin Armstrong (usa)  
San Dimas Stage Race
2005   Erinne Willock (can)   Kristin Armstrong (usa)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)  
2006   Kristin Armstrong (usa)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Alisha Lion (Little) (usa)  
2007   Meredith Miller (usa)   Lauren Tamayo (Franges) (usa)   Kori Kelley-Seehafer (usa)  
2008   Kimberley Anderson-Smith (usa)   Alexis Rhodes (aus)   Mara Abbott (usa)  
2009   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Mara Abbott (usa)   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)  
2010   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Mara Abbott (usa)   Evelyn Stevens (usa)  
2011   Amber Neben (usa)   Amanda Miller (usa)   Heather Logan-Sprenger (can)  
2012   Kristin Armstrong (usa)   Clara Hughes (can)   Joelle Numainville (can)  
2013   Mara Abbott (usa)   Amber Neben (usa)   Brianna Walle (usa)  
2014   Carol Ann Canuel (can)   Tayler Wiles (usa)   Amber Neben (usa)  
2015   Amber Neben (usa)   Brianna Walle (usa)   Allie Dragoo (usa)  
2016   Kristin Armstrong (usa)   Kathryn Donovan (usa)   Jessica Cutler (usa)  
2017   Kristabel Doebel-Hickok (usa)   Marcela Prieto Castaneda (mex)   Veronica Leal Balderas (mex)  
2018   Jasmin Duehring (Glaesser) (can)   Emily Marcolini (can)   Kristabel Doebel-Hickok (usa)  

3 victories: Kristin Armstrong (usa), Amber Neben (usa)
2 victories: Ina-Yoko Teutenberg (ger)