GP STAD GEEL
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Geert Omloop (bel)   Christian Van Dartel (ned)   Davy Baptist (bel)  
1997   Mathew Hayman (aus)   Daniel Van Elven (ned)   Mikael Wrangquist (swe)  
1998   Andy Vidts (bel)   Sven Nys (bel)   Bjorn Leukemans (bel)  
1999   Peter Lernout (bel)   Max Becker (lux)   Mark Vlijm (ned)  
2000   Tom Boonen (bel)   Kevin Proost (bel)   Andy Cappelle (bel)  
2001   Ruud Verbrakel (bel)   Jeroen Goffin (bel)   Marco Bos (ned)  
2002   Wouter Van Mechelen (bel)   Pieter Ghyllebert (bel)   Gert Steegmans (bel)  
2003   Steven Caethoven (bel)   Dwight Desaever (bel)   Kor Steenbergen (ned)  
2004   Steven Vandenbussche (bel)   Rik Kavsek (ned)   Romain Fondard (fra)  
2005   Kevin Neirynck (bel)   Kevin Van Den Eeckhout (bel)   Evert Verbist (bel)  
2006   Kevin Van Den Eeckhout (bel)   Frank Van Kuik (ned)   Jurgen Francois (bel)  
2007   Gediminas Bagdonas (ltu)   Aidis Kruopis (ltu)   Maxime Vantomme (bel)  
2008   Joeri Clauwaert (bel)   Bjorn Coomans (bel)   Dieter Cappelle (bel)  
2009   Jens Keukeleire (bel)   Gregory Joseph (bel)   Kris Boeckmans (bel)  
2010   Timothy Dupont (bel)   Bjorn Meersmans (bel)   Matthew Brammeier (irl)  
2011   Sam Bennett (irl)   Jonas Van Genechten (bel)   Dries Depoorter (bel)  
2012   Tom Van Asbroeck (bel)   Michael Van Staeyen (bel)   Benjamin Verraes (bel)  
2013   Yves Lampaert (bel)   Antoine Demoitie (bel)   Tom Devriendt (bel)