DWARS DOOR HET HAGELAND
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Jan Claes (bel)   Wesley Bellen (bel)   Sandro Bijnen (ned)  
2002   Frank Verjans (bel)   Wouter Van Mechelen (bel)   Niels Hamers (ned)  
2003   Gordon McCauley (nzl)   Andy Vanhoust (bel)   Kurt Wouters (bel)  
2006   Gediminas Bagdonas (ltu)   Nico Kuypers (bel)   Simas Kondrotas (ltu)  
2007   Dave Bruylandts (bel)   Nico Kuypers (bel)   Kurt Van Goidsenhoven (bel)  
2008   Bert Scheirlinckx (bel)   Lieuwe Westra (ned)   Nico Sijmens (bel)  
2009   Geert Omloop (bel)   Benny De Schrooder (bel)   Benjamin Gourgue (bel)  
2010   Frederic Amorison (bel)   Stijn Steels (bel)   Michael Tronborg Kristensen (den)  
2011   Grégory Habeaux (bel)   Huub Duyn (ned)   Christian Moberg Jørgensen (den)  
2012   Timothy Stevens (bel)   Davy Commeyne (bel)   Niko Eeckhout (bel)  
2014   Dries De Bondt (bel)  
2016   Niki Terpstra (ned)   Wout Van Aert (bel)   Florian Sénéchal (fra)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Taco Van Der Hoorn (ned)   Wout Van Aert (bel)  
2018   Krists Neilands (lat)   Elia Viviani (ita)   Gianni Vermeersch (bel)