ACHT VAN CHAAM
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1933   Thijs Van Oers (ned)   Gerard Haesendonck (bel)   Frans Dictus (bel)  
1934   Frans Dictus (bel)   Edward Vissers (bel)   Camiel Michielsen (bel)  
1935   Karel Kaers (bel)   Kees Pellenaars (ned)   Frans Dictus (bel)  
1936   Karel Kaers (bel)   Karel Vaessen (ned)   Alfons Corthout (bel)  
1937   Gerrit Van De Ruit (ned)   Theo Middelkamp (ned)   Frans Slaats (ned)  
1938   Karel Kaers (bel)   Gerrit Schulte (ned)   Theo Middelkamp (ned)  
1939   Gerrit Schulte (ned)   John Braspennincx (ned)   Janus Hellemons (ned)  
1940   Cor De Groot (ned)   Cees Valentijn (ned)   Jos Demeijer (bel)  
1947   Cees Joosen (ned)   Piet Van As (ned)   Louis Motké (ned)  
1948   Andre De Korver (ned)   Theo Hopstaken (ned)   Cees Joosen (ned)  
1949   John Braspennincx (ned)   Joep Savelsberg (ned)   Piet Van As (ned)  
1950   Wout Wagtmans (ned)   Gerard Van Beek (ned)   Gerrit Voorting (ned)  
1951   Karel Leysen (bel)   Henk Faanhof (ned)   Rene Mertens (bel)  
1952   Wout Wagtmans (ned)   Gerrit Voorting (ned)   Piet Van As (ned)  
1953   Wim Van Est (ned)   Gerrit Voorting (ned)   Adri Voorting (ned)  
1954   Gerrit Voorting (ned)   Wim Van Est (ned)   Marcel Janssens (bel)  
1955   Wim Van Est (ned)   Jan Konings (ned)   Gijs Pauw (ned)  
1956   Rik Van Steenbergen (bel)   Gerrit Schulte (ned)   Gerrit Voorting (ned)  
1957   Frans Mahn (ned)   Leo Van De Brand (ned)   Bram Van Sluijs (ned)  
1958   Rik Van Steenbergen (bel)   Wim Van Est (ned)   Leo Proost (bel)  
1959   Joop Van Der Putten (ned)   Leo Van Der Pluijm (ned)   Bram Kool (ned)  
1960   Rik Van Steenbergen (bel)   Ab Van Egmond (ned)   Piet Damen (ned)  
1961   Henri Luyten (bel)   Joseph Groussard (fra)   Piet Damen (ned)  
1962   Willy Vannitsen (bel)   Henri Luyten (bel)   Joop Van Der Putten (ned)  
1963   Jo De Roo (ned)   Guillaume Van Tongerloo (bel)   Wim Van Est (ned)  
1964   Jo De Roo (ned)   Jan Boonen (bel)   Jaap Kersten (ned)  
1965   Cees Lute (ned)   Gerben Karstens (ned)   Peter Post (ned)  
1966   Gerben Karstens (ned)   Joseph Verachtert (bel)   Henri Luyten (bel)  
1967   Jo De Roo (ned)   Gerard Vianen (ned)   Johnny Brouwer (ned)  
1968   Rini Wagtmans (ned)   Jan Janssen (ned)   Cees Zoontjens (ned)  
1969   Jan Van Katwijk (ned)   Gerben Karstens (ned)   Jan Harings (ned)  
1970   Jan Krekels (ned)   Harry Steevens (ned)   Leen Poortvliet (ned)  
1971   Rini Wagtmans (ned)   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Gerard Harings (ned)  
1972   Tino Tabak (ned)   Marian Polansky (pol)   Jos Van Der Vleuten (ned)  
1973   Joop Zoetemelk (ned)   Gerben Karstens (ned)   Henk Benjamins (ned)  
1974   Piet Van Katwijk (ned)   Albert Hulzebosch (ned)   Adri "Jos" Schipper (ned)  
1975   Tino Tabak (ned)   Joop Zoetemelk (ned)   Patrick Sercu (bel)  
1975   Tony Gakens (bel)   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Donald Allan (aus)  
1976   Aad Van Den Hoek (ned)   Ronald De Witte (bel)   Hennie Kuiper (ned)  
1977   Dietrich Thurau (ger)   Rik Van Linden (bel)   Wilfried Wesemael (bel)  
1978   Gerrie Knetemann (ned)   Jan Raas (ned)   Theo Smit (ned)  
1979   Gerrie Knetemann (ned)   Jan Raas (ned)   Hennie Kuiper (ned)  
1980   Jan Raas (ned)   Leo Van Vliet (ned)   Piet Van Katwijk (ned)  
1981   Roy Schuiten (ned)   Johan Van Der Velde (ned)   Adri Van Houwelingen (ned)  
1982   Johan Van Der Velde (ned)   Peter Winnen (ned)   Jan Raas (ned)  
1983   Henk Lubberding (ned)   Frank Pirard (ned)   Jan Raas (ned)  
1984   Jacques Hanegraaf (ned)   Gerard Veldscholten (ned)   Leo Van Vliet (ned)  
1985   Eddy Planckaert (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Jan Van Houwelingen (ned)  
1986   Adri Van Der Poel (ned)   Johan Van Der Velde (ned)   Steven Rooks (ned)  
1987   Erik Breukink (ned)   Stephen Roche (irl)   Pedro Delgado Robledo (esp)  
1988   Steven Rooks (ned)   Pedro Delgado Robledo (esp)   Gerrit Solleveld (ned)  
1989   Jelle Nijdam (ned)   Jean-Paul Van Poppel (ned)   Sean Kelly (irl)  
1990   Gerrit Solleveld (ned)   Olaf Ludwig (ger)   Erik Breukink (ned)  
1991   Gert-Jan Theunisse (ned)   Jean-Paul Van Poppel (ned)   Jelle Nijdam (ned)  
1992   Jean-Paul Van Poppel (ned)   Jelle Nijdam (ned)   Jan Siemons (ned)  
1993   Eddy Bouwmans (ned)   Zenon Jaskula (pol)   Gert Jakobs (ned)  
1994   Sergei Utchakov (ukr)   Hendrik Redant (bel)   Maarten Den Bakker (ned)  
1995   George Hincapie (usa)   Thomas Fleischer (ger)   Servais Knaven (ned)  
1996   Mike Weißmann (ger)   Johan Capiot (bel)   Jeroen Blijlevens (ned)  
1997   Adri Van Der Poel (ned)   Servais Knaven (ned)   Erik Dekker (ned)  
1998   Jeroen Blijlevens (ned)   Robbie McEwen (aus)   Leon Van Bon (ned)  
1999   Michael Boogerd (ned)   George Hincapie (usa)   Servais Knaven (ned)  
2000   Marco Pantani (ita)   Leon Van Bon (ned)   Jans Koerts (ned)  
2001   Servais Knaven (ned)   Jans Koerts (ned)   Jan Ullrich (ger)  
2002   Erik Dekker (ned)   Servais Knaven (ned)   Rudi Kemna (ned)  
2003   Servais Knaven (ned)   Alexandre Vinokourov (kaz)   Alessandro Petacchi (ita)  
2004   Ivan Basso (ita)   Max Van Heeswijk (ned)   Thor Hushovd (nor)  
2005   Tom Boonen (bel)   Leon Van Bon (ned)   Servais Knaven (ned)  
2006   [DSQ] Michael Boogerd (ned)   Stef Clement (ned)   Steven De Jongh (ned)  
2007   Koos Moerenhout (ned)   Juan Mauricio Soler Hernandez (col)   Bram Tankink (ned)  
2008   Oscar Freire Gomez (esp)   Robbie McEwen (aus)   Lars Boom (ned)  
2009   Laurens Ten Dam (ned)   Andy Schleck (lux)   Steven De Jongh (ned)  
2010   Niki Terpstra (ned)   Robert Gesink (ned)   Servais Knaven (ned)  
2011   Johnny Hoogerland (ned)   Fränk Schleck (lux)   Niki Terpstra (ned)  
2012   Bauke Mollema (ned)   Tom Veelers (ned)   Haimar Zubeldia Aguirre (esp)  
2013   Marcel Kittel (ger)   Danny Van Poppel (ned)   Boy Van Poppel (ned)  
2014   Niki Terpstra (ned)   Lars Boom (ned)   Tom Veelers (ned)  

3 victories: Jo De Roo (ned), Karel Kaers (bel), Rik Van Steenbergen (bel)
2 victories: Servais Knaven (ned), Gerrie Knetemann (ned), Tino Tabak (ned), Niki Terpstra (ned), Adri Van Der Poel (ned), Wim Van Est (ned), Wout Wagtmans (ned), Rini Wagtmans (ned)