GP FRANCOIS FABER
 
 Luxemburg
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1918   Joseph Rasqui (lux)   Mathias Thill (lux)   Felix Melchior (lux)  
1919   Hubert Noel (bel)   René Vermandel (bel)   Charles Rosart (bel)  
1920   Adelin Benoit (bel)   Guillaume Nyssen (bel)   Pierre Castermans (bel)  
1921   Maurice Depauw (bel)   Pierre Corini (fra)   Gaston Carels (bel)  
1922   Nicolas Frantz (lux)   Alfred Mottard (bel)   Maurice De Waele (bel)  
1923   Nicolas Frantz (lux)   Marcel Clausse (bel)   Alfred Mottard (bel)  
1924   Leon Briskot (bel)   Robert Doyen (bel)   Jean-Pierre Engel (lux)  
1925   Charles Mondelaers (bel)   Hans Kaspar (sui)   Louis Krauss (sui)  
1926   Leon Briskot (bel)   Jean-Pierre Engel (lux)   Auguste Schleck (lux)  
1927   Constant Dyzers (bel)   Norbert Collin (bel)   Auguste Schleck (lux)  
1928   Emile Joly (bel)   Georges Lemaire (bel)   Jean Hans (bel)  
1929   Marcel Pesch (lux)   Jean Graglia (ita)   Jean-Pierre Müller (lux)  
1930   Nicolas Frantz (lux)   Gaston Rebry (bel)   Romain Gijssels (bel)  
1931   Carlo Zandona (ita)   Arnold Schaack (lux)   Marcel Schneider (lux)  
1932   Fernand Hein (lux)   Laurent Graglia (ita)   Josy Mersch (lux)  
1933   Jean Majerus (lux)   Laurent Graglia (ita)   Josy Mersch (lux)  
1934   Arsène Mersch (lux)   Arnold Schaack (lux)   Jean Ferrari (lux)  
1935   Paul Frantz (lux)   Auguste Moneta (lux)   Jean Thilges (fra)  
1937   Aloyse Klensch (lux)   Christophe Didier (lux)   Leon Drossart (bel)  
1945   Louis Thietard (fra)   Jean Kirchen (lux)   Joseph Somers (bel)  
1946   Joseph Bintener (lux)   Mathias Clemens (lux)   Jean Kirchen (lux)  
1991   Jörg Paffrath (ger)   Jim Copeland (usa)   Kai Hundertmark (ger)  

3 victories: Nicolas Frantz (lux)
2 victories: Leon Briskot (bel)