ASIAN CHAMPIONSHIPS ITT
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1963      Taworn Jirapan (tha)   Masashi Omiya (jpn)   Joo Pong Ng (mas)  
1995      Andrey Mizurov (kaz)   Kim Tae Ho (kor)   Aleksandr Dyadichkin (kgz)  
1999       Andrey Mizurov (kaz)   Sergej Yakovlev (kaz)   Osamu Sumida (jpn)  
2001       Hossein Askari (iri)   Jamsran Ulzii Orshikh (mgl)   Wong Kam Po (hkg)  
2002       Kazuya Okazaki (jpn)   Tonton Susanto (ina)   Shi Guijin (chn)  
2003       Hossein Askari (iri)   Cong Hieu Mai (vie)   Kazuya Okazaki (jpn)  
2004       Assan Bazayev (kaz)   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)  
2005       Youm Jung Hwan (kor)   Hossein Askari (iri)   Vladimir Tuychiev (uzb)  
2006       Andrey Mizurov (kaz)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Makoto Iijima (jpn)  
2007       Eugen Wacker (kgz)   Hossein Askari (iri)   Vladimir Tuychiev (uzb)  
2008       Eugen Wacker (kgz)   Alexey Kolessov (kaz)   Yukiya Arashiro (jpn)  
2009       Alexandre Vinokourov (kaz)   Andrey Mizurov (kaz)   Eugen Wacker (kgz)  
2010       Andrey Mizurov (kaz)   Hossein Askari (iri)   Eugen Wacker (kgz)  
2011       Eugen Wacker (kgz)   Dmitriy Gruzdev (kaz)   Hossein Askari (iri)  
2012       Eugen Wacker (kgz)   Dmitriy Gruzdev (kaz)   Hossein Askari (iri)  
2013       Muradjan Khalmuratov (uzb)   Andrey Mizurov (kaz)   Eugen Wacker (kgz)  
2014       Dmitriy Gruzdev (kaz)   Eugen Wacker (kgz)   Choe Hyeongmin (kor)  
2015       Hossein Askari (iri)   Zhandos Bizhigitov (kaz)   Choe Hyeongmin (kor)  
2016       Cheung King Lok (hkg)   Choe Hyeongmin (kor)   Alireza Haghi (iri)  
2017       Dmitriy Gruzdev (kaz)   Choe Hyeongmin (kor)   Cheung King Lok (hkg)  
2018       Cheung King Lok (hkg)   Choe Hyeongmin (kor)   Arvin Moazemi Godarzi (iri)  

4 victories: Andrey Mizurov (kaz), Eugen Wacker (kgz)
3 victories: Hossein Askari (iri)
2 victories: Cheung King Lok (hkg), Dmitriy Gruzdev (kaz)