EUROPEAN CHAMPIONSHIPS ITT U23
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1997       Guillaume Auger (fra)   Fabio Malberti (ita)   Maurizio Caravaggio (ita)  
1998       Oleg Zhukov (rus)   Marco Pinotti (ita)   Laszlo Bodrogi (hun)  
1999       Martin Cotar (cro)   Charles Wegelius (gbr)   Nicolas Fritsch (fra)  
2000       Evgeni Petrov (rus)   Pawel Zugaj (pol)   Dmitri Stemov (rus)  
2001       Manuel Quinziato (ita)   Alexander Bespalov (rus)   Sebastian Lang (ger)  
2002       Jonas Olsson (swe)   Alexander Bespalov (rus)   Jure Zrimsek (slo)  
2003       Markus Fothen (ger)   Jure Zrimsek (slo)   Vladimir Gusev (rus)  
2004       Christian Müller (ger)   Janez Brajkovic (slo)   Alexei Esin (rus)  
2005       Dmytro Grabovsky (ukr)   Dominique Cornu (bel)   Janez Brajkovic (slo)  
2006       Dmytro Grabovsky (ukr)   Jerome Coppel (fra)   Dominique Cornu (bel)  
2007       Maxim Belkov (rus)   Rein Taaramäe (est)   Adriano Malori (ita)  
2008       Adriano Malori (ita)   Timofey Kritskiy (rus)   Artem Ovechkin (rus)  
2009       Marcel Kittel (ger)   Timofey Kritskiy (rus)   Rasmus Christian Quaade (den)  
2010       Alex Dowsett (gbr)   Geoffrey Soupe (fra)   Nelson Santos Simoes Oliveira (por)  
2011       Yoann Paillot (fra)   Bob Jungels (lux)   Vegard Stake Laengen (nor)  
2012       Rasmus Christian Quaade (den)   Bob Jungels (lux)   Oleksandr Golovash (ukr)  
2013       Victor Campenaerts (bel)   Oleksandr Golovash (ukr)   Jasha Sütterlin (ger)  
2014       Stefan Küng (sui)   Davide Martinelli (ita)   Alexander Evtushenko (rus)  
2015       Steven Lammertink (ned)   Marlen Zmorka (ukr)   Maximilian Schachmann (ger)  
2016       Lennard Kämna (ger)   Filippo Ganna (ita)   Remi Cavagna (fra)  
2017       Kasper Asgreen (den)   Mikkel Bjerg (den)   Corentin Ermenault (fra)  
2018       Edoardo Affini (ita)   Izidor Penko (slo)   Markus Wildauer (aut)  

2 victories: Dmytro Grabovsky (ukr)