GP PLOUAY
 
 France
Note:  
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
2002   Regina Schleicher (ger)   Petra Rossner (ger)   Susanne Ljungskog (swe)  
2003   Nicole Cooke (gbr)   Judith Arndt (ger)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2004   Edita Pucinskaite (ltu)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Oenone Wood (aus)  
2005   Noemi Cantele (ita)   Edita Pucinskaite (ltu)   Monica Holler (swe)  
2006   Nicole Brändli (sui)   Giorgia Bronzini (ita)   Nicole Cooke (gbr)  
2007   Noemi Cantele (ita)   Nicole Cooke (gbr)   Marta Bastianelli (ita)  
2008   Fabiana Luperini (ita)   Luise Keller (ger)   Suzanne De Goede (ned)  
2009   Emma Pooley (gbr)   Marianne Vos (ned)   Emma Johansson (swe)  
2010   Emma Pooley (gbr)   Marianne Vos (ned)   Emma Johansson (swe)  
2011   Annemiek Van Vleuten (ned)   Evelyn Stevens (usa)   Marianne Vos (ned)  
2012   Marianne Vos (ned)   Tiffany Cromwell (aus)   Elisa Longo Borghini (ita)  
2013   Marianne Vos (ned)   Emma Johansson (swe)   Anna Van Der Breggen (ned)  
2014   Lucinda Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)  
2015   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Emma Johansson (swe)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)  
2016   Eugenia Bujak (Alickun) (slo)   Elena Cecchini (ita)   Joelle Numainville (can)  
2017   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Sarah Roy (aus)  
2018   Amy Pieters (ned)   Marianne Vos (ned)   Coryn Rivera (usa)