LJUBLJANA - ZAGREB
 
 Croatia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Ljubljana - Zagreb
2008   Robert Vrecer (slo)   Matija Kvasina (cro)   Marco Ghiselli (ita)  
2009   Robert Vrecer (slo)   Hrvoje Miholjevic (cro)   Kristjan Fajt (slo)  
Zagreb - Ljubljana
2010   Matej Mugerli (slo)   Josef Benetseder (aut)   Marko Kump (slo)  
Ljubljana - Zagreb
2011   Kristjan Fajt (slo)   Reto Hollenstein (sui)   Jakub Kratochvila (cze)  
Zagreb - Ljubljana
2012   Marko Kump (slo)   Matej Mugerli (slo)   Luka Mezgec (slo)  
Croatia - Slovenia
2013   Riccardo Zoidl (aut)   Dominik Hrinkow (aut)   Klemen Stimulak (slo)  
2014   Primoz Roglic (slo)   David W√∂hrer (aut)   Matej Marin (slo)  
2015   Marko Kump (slo)   Filippo Fortin (ita)   [DSQ] Mattia Gavazzi (ita)  
2016   Jannik Steimle (ger)   Patrick Schelling (sui)   Ziga Groselj (slo)  
2017   Dusan Rajovic (srb)   Luka Cotar (slo)   Ziga Jerman (slo)  
2018   Dusan Rajovic (srb)   Michael Kukrle (cze)   Filippo Fortin (ita)  

2 victories: Marko Kump (slo), Dusan Rajovic (srb), Robert Vrecer (slo)