GP SAGUENAY
 
 Canada
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2008   Thomas Kvist (den)   Rui Alberto Faria Costa (por)   Alfredo Balloni (ita)  
2009   Johan Le Bon (fra)   Nico Keinath (ger)   Sergio Luis Henao Montoya (col)  
2010   Luka Mezgec (slo)   Camilo Andres Suarez Albarracin (col)   Benjamin King (usa)  
2011   Christopher Juul Jensen (den)   Arman Kamyshev (kaz)   Miras Bederbekov (kaz)  
2012   Arman Kamyshev (kaz)   Julian Alaphilippe (fra)   Alexey Lutsenko (kaz)  
2013   Sondre Holst Enger (nor)   Alexis Gougeard (fra)   Diego Antonio Ochoa Camargo (col)  
2014   Jure Kocjan (slo)   Pierrick Naud (can)   Luis Romero Amaran (cub)  
2015   Matteo Dal-Cin (can)   Ryan Roth (can)   Guillaume Boivin (can)  
2016   Ryan Roth (can)   Benjamin Perry (can)   Mihkel Räim (est)  
2017   Steve Fisher (usa)   Guillaume Boivin (can)   Ulises Alfredo Castillo Soto (mex)