ZLM TOUR - ARJAAN DE SCHIPPER TROFEE
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
ZLM Tour - Arjaan de Schipper Trofee
1996   Pascal Appeldoorn (ned)   Jeroen Lenting (ned)   Ton Slippens (ned)  
1997   Ronald Van Der Tang (ned)   Michel Zanoli (ned)   Tommy Post (ned)  
1998   Gerben Löwik (ned)   Coen Boerman (ned)   Karsten Kroon (ned)  
1999   Marc Ter Schure (ned)   Daniel Van Elven (ned)   Johan Nyman (swe)  
2000   Wesley Vanspeybroeck (bel)   John Den Braber (ned)   Roger Hammond (gbr)  
2001   Peep Mikli (est)   Edwin Dunning (ned)   Martijn Lust (ned)  
2002   Fabian Cancellara (sui)   Geert Omloop (bel)   Hans Dekkers (ned)  
2003   Angelo Van Melis (ned)   Edwin Dunning (ned)   Jaaron Poad (nzl)  
2004   Kenny Van Hummel (ned)   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Tom Veelers (ned)  
2005   Jos Pronk (ned)   Thomas Berkhout (ned)   Rick Flens (ned)  
2006   Klaas Van Hage (ned)   Joost Van Leijen (ned)   Stefan Huizinga (ned)  
2007   Ismael Kip (ned)   Arno Van Der Zwet (ned)   Mike Alloo (ned)  
2008   Jacopo Guarnieri (ita)   John Degenkolb (ger)   Pier Paolo De Negri (ita)  
2009   Luke Rowe (gbr)   Martin Hacecky (cze)   John Degenkolb (ger)  
2010   Arman Kamyshev (kaz)   Pim Ligthart (ned)   Blaz Jarc (slo)  
2011   Luke Rowe (gbr)   Robin Stenuit (bel)   Youcef Reguigui (alg)  
2012   Maxime Daniel (fra)   Eduardo Sepulveda (arg)   Kenneth Vanbilsen (bel)  
2013   Yoeri Havik (ned)   Mark Dzamastagic (slo)   Kirill Yatsevich (rus)  
2014   Thomas Boudat (fra)   Mads Würtz Schmidt (den)   Marc Sarreau (fra)  
2015   Søren Kragh Andersen (den)   Mads Pedersen (den)   Michael Carbel Svendgaard (den)  
2016   Amund Grøndahl Jansen (nor)   Markus Hoelgaard (nor)   Tobias Svendsen Foss (nor)  
2017   Christopher Lawless (gbr)   Jasper Philipsen (bel)   Jeremy Lecroq (fra)  
2018   Matteo Moschetti (ita)   Sasha Weemaes (bel)   Max Kanter (ger)  

2 victories: Luke Rowe (gbr)