TROFEO BASTIANELLI
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2003   Jörg Strauss (sui)   Francesco De Bonis (ita)   Mariusz Wiesiak (pol)  
2004   Moises Aldape Chavez (mex)   Ruslan Pidgornyy (ukr)   Ivan Stevic (srb)  
2005   Davide Torosantucci (ita)   Massimiliano Martella (ita)   Manuele Spadi (ita)  
2006   Rocco Capasso (ita)   Jure Kocjan (slo)   Americo Novembrini (ita)  
2007   Francesco De Bonis (ita)   Fabio Taborre (ita)   Davide D`Angelo (ita)  
2008   Peter Kennaugh (gbr)   Mathieu Delaroziere (fra)   Francesco Rivera (ita)  
2009   Radoslav Rogina (cro)   Ilya Gorodnichev (rus)   Stefano Pirazzi (ita)  
2010   Carmelo Consolato Panto (ita)   Kristijan Durasek (cro)   Henry Frusto (ita)  
2011   Kristijan Durasek (cro)   Nathan Pertica (ita)   Daniele Aldegheri (ita)  
2012   Luigi Miletta (ita)   Carmelo Consolato Panto (ita)   Michael Freiberg (aus)  
2013   Maxat Ayazbayev (kaz)   Corrado Lampa (ita)   Giorgio Cecchinel (ita)  
2014   Nicola Gaffurini (ita)   [DSQ] Artur Fedosseyev (kaz)   Davide Pacchiardo (ita)  
2015   Michele Gazzara (ita)   Nicola Gaffurini (ita)   Lorenzo Rota (ita)