TOUR OF ECUADOR
 
 Ecuador
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1966   Hipolito Pozo (ecu)   Jaime Pozo (ecu)   Victor Hugo Morales (ecu)  
1967   Jaime Pozo (ecu)   Arnulfo Pozo (ecu)   Miguel Villacis (ecu)  
1971   Jaime Pozo (ecu)   Arnulfo Pozo (ecu)   Carlos Padilla (ecu)  
1972   Jaime Pozo (ecu)   Rafael Aravena (chi)   Arnulfo Pozo (ecu)  
1974   Carlos Zapata (col)   Carlos Padilla (ecu)   Jaime Pozo (ecu)  
1975   Carlos Montenegro (ecu)   Jorge Llumigusin (ecu)   Julio Imbacuan (ecu)  
1976   Carlos Montenegro (ecu)   Omar Lugo (ecu)   Anibal Gualagan (ecu)  
1977   Elvio Barreto (bra)   Carlos Montenegro (ecu)   Anibal Gualagan (ecu)  
1982   Jorge Vasquez (col)   Horacio Hernandez (col)   Anibal Gualagan (ecu)  
1986   Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)   Paulo Delfin Caicedo (ecu)   Estuardo Pailacho (ecu)  
1987   Paulo Delfin Caicedo (ecu)   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Horacio Hernandez (col)  
1988   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)   Estuardo Pailacho (ecu)  
1989   Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)   Miller Reina (col)   Estuardo Pailacho (ecu)  
1990   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)   Raul Gomez Suarez (col)  
1991   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)   Julio Cesar Aguirre Cabrera (col)  
1992   Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)   Juan Castillo (col)   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)  
1993   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Julio Cesar Aguirre Cabrera (col)   Jahir Humberto Bernal Ibanez (col)  
1994   Paulo Delfin Caicedo (ecu)   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Hugo Bolivar Calderon (col)  
1995   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)   Paulo Delfin Caicedo (ecu)   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)  
1997   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)   Paulo Delfin Caicedo (ecu)   Walter Barco (col)  
2000   Julio Ernesto Bernal Gonzalez (col)   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)   Ramiro Calpa Cardenas (ecu)  
2001   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)   Ramiro Calpa Cardenas (ecu)   Armando Stacio (col)  
2002   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)   Jose Luis Vanegas Hernandez (col)   Eric Castano Cabascango (ecu)  
2003   Franco Rodriguez (ecu)   Luis Edgar Espinosa Sepulveda (col)   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)  
2004   Byron Guama De La Cruz (ecu)  
2005   Hector Ruben Chiles Huaca (ecu)   Franco Rodriguez (ecu)   Eric Castano Cabascango (ecu)  
2006   Jose Samuel Cabrera Castanedas (col)   Jose Ruiz Chavez (ecu)   Jorge Gallegos Vizcaino (ecu)  
2007   Alex Yesid Atapuma Hurtado (col)   Jorge Gallegos Vizcaino (ecu)   Cayetano Jose Sarmiento Tunarrosa (col)  
2008   Byron Guama De La Cruz (ecu)   Alvaro Sierra Pena (col)   Juan Carlos Montenegro Benavides (ecu)  
2009   Fernando Camargo Tenorio (col)   Segundo Navarrete Navarrete (ecu)   Rafael Anibal Montiel Cuello (col)  
2010   Byron Guama De La Cruz (ecu)   Ramiro Calpa Cardenas (ecu)   Alex Yesid Atapuma Hurtado (col)  
2012   Byron Guama De La Cruz (ecu)   Jorge Luis Montenegro Revelo (ecu)   Segundo Navarrete Navarrete (ecu)  
2013   Freddy Emir Montana Cadena (col)   Richard Antonio Carapaz Montenegro (ecu)   Juan Carlos Pozo (ecu)  
2014   Juan Carlos Pozo (ecu)   Richard Antonio Carapaz Montenegro (ecu)   Cleber Alirio Cuasquer Perez (ecu)  

5 victories: Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)
4 victories: Hector Ruben Chiles Huaca (ecu), Byron Guama De La Cruz (ecu)
3 victories: Jaime Pozo (ecu), Juan Carlos Rosero Garcia (ecu)
2 victories: Paulo Delfin Caicedo (ecu), Carlos Montenegro (ecu)