COORS CLASSIC
 
 United States of America
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Red Zinger Classic
1975   John Howard (usa)  
1976   John Howard (usa)  
1977   Wayne Stetina (usa)   Dale Stetina (usa)   Francisco Javier Huerta (mex)  
1978   George Mount (usa)   Bob Cook (usa)   Wayne Stetina (usa)  
Coors Classic
1979   Dale Stetina (usa)   Jonathan "Jacques" Boyer (usa)   Wayne Stetina (usa)  
1980   Jonathan "Jacques" Boyer (usa)   Antonio Londono (col)   Jose Patrocinio Jimenez Bautista (col)  
1981   Greg Lemond (usa)   Yuri Kashirin (urs)   Yuri Barinov (urs)  
1982   Jose Patrocinio Jimenez Bautista (col)   Martin Ramirez Ramirez (col)   Viktor Demidenko (urs)  
1983   Dale Stetina (usa)   Doug Shapiro (usa)   Luis Herrera Herrera (col)  
1984   Doug Shapiro (usa)   Andrew Hampsten (usa)   Jeff Pierce (usa)  
1985   Greg Lemond (usa)   Andrew Hampsten (usa)   Doug Shapiro (usa)  
1986   Bernard Hinault (fra)   Greg Lemond (usa)   Phil Anderson (aus)  
1987   Raul Alcala Galleros (mex)   Jeff Pierce (usa)   Andrew Hampsten (usa)  
1988   Davis Phinney (usa)   Andrew Hampsten (usa)   Alex Stieda (can)  

2 victories: John Howard (usa), Greg Lemond (usa), Dale Stetina (usa)