RONDE VAN DE TOEKOMST
 
 France
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1961   Guido De Rosso (ita)   Francisco Gabica Billa (esp)   Albert Van D`Huynslager (bel)  
1962   Antonio Gomez Del Moral (esp)   Mario Maino (ita)   Jan Janssen (ned)  
1963   Andre Zimmermann (fra)   Rolf Maurer (sui)   Raymond Delisle (fra)  
1964   Felice Gimondi (ita)   Lucien Aimar (fra)   Gines Garcia Peran (esp)  
1965   Mariano Diaz Diaz (esp)   Jose Manuel Lopez Rodriguez (esp)   Albert Herger (sui)  
1966   Johnny Brouwer (ned)   Harry Steevens (ned)   Jose Gomez Lucas (esp)  
1967   Cees Rentmeester (ned)   Constantino Conti (ita)   Jose Gomez Lucas (esp)  
1968   Jean-Pierre Boulard (fra)   Robert Bouloux (fra)   Jean-Pierre Parenteau (fra)  
1969   Joop Zoetemelk (ned)   Luis Zubero Aldecoa (esp)   Gösta Pettersson (swe)  
1971   Regis Ovion (fra)   Fedor Den Hertog (ned)   Jiri Hava (tch)  
1972   Fedor Den Hertog (ned)   Iwan Schmid (sui)   Bernard Bourreau (fra)  
1973   Gianbattista Baronchelli (ita)   Wolfgang Steinmayr (aut)   Bernard Bourreau (fra)  
1974   Enrique Martinez Heredia (esp)   Wolfgang Steinmayr (aut)   Gabriele Mirri (ita)  
1976   Sven-Ake Nilsson (swe)   Milos Hrazdira (csr)   Henk Lubberding (ned)  
1977   Eddy Schepers (bel)   Johan Van Der Velde (ned)   Roberto Visentini (ita)  
1978   Sergej Sukhorutchenkov (urs)   Ramazan Galetdinov (urs)   Sergej Morozov (urs)  
1979   Sergej Sukhorutchenkov (urs)   Said Guseinov (urs)   Jostein Wilmann (nor)  
1980   Alfonso Florez Ortiz (col)   Sergej Sukhorutchenkov (urs)   Yuri Kashirin (urs)  
1981   Pascal Simon (fra)   Sergej Sukhorutchenkov (urs)   Jose Patrocinio Jimenez Bautista (col)  
1982   Greg Lemond (usa)   Robert Millar (gbr)   Cristobal Perez Leal (col)  
1983   Olaf Ludwig (ger)   Jean-Francois Chaurin (fra)   Maarten Ducrot (ned)  
1984   Charles Mottet (fra)   Jiri Skoda (tch)   Philippe Bouvatier (fra)  
1985   Martin Ramirez Ramirez (col)   Eric Salomon (fra)   Jose Samuel Cabrera Castanedas (col)  
1986   Miguel Indurain Larraya (esp)   Patrice Esnault (fra)   Alexi Grewal (usa)  
1987   Marc Madiot (fra)   Laurent Bezault (fra)   Piotr Ugrumov (lat)  
1992   Herve Garel (fra)   Jean-Philippe Dojwa (fra)   Bart Voskamp (ned)  
1993   Thomas Davy (fra)   Francois Simon (fra)   Bo Hamburger (den)  
1994   Angel Luis Casero Moreno (esp)   Maarten Den Bakker (ned)   Franck Bouyer (fra)  
1995   Emmanuel Magnien (fra)   Christophe Moreau (fra)   Laurent Roux (fra)  
1996   David Etxebarria Alkorta (esp)   Sergei Ivanov (rus)   Glenn D`Hollander (bel)  
1997   Laurent Roux (fra)   Kevin Livingston (usa)   Lylian Lebreton (fra)  
1998   Christophe Rinero (fra)   Txema Del Olmo Zendegi (esp)   Thierry Loder (fra)  
1999   Unai Osa Eizaguirre (esp)   David Latasa Lasa (esp)   Floyd Landis (usa)  
2000   Iker Flores Galarza (esp)   David Moncoutie (fra)   Sven Montgomery (sui)  
2001   Denis Menchov (rus)   Florent Brard (fra)   Sylvain Chavanel (fra)  
2002   Evgeni Petrov (rus)   Pierrick Fédrigo (fra)   David Munoz Baron (esp)  
2003   Egoi Martinez De Esteban (esp)   Radoslav Rogina (cro)   Samuel Dumoulin (fra)  
2004   Sylvain Calzati (fra)   Thomas Löfkvist (swe)   Christophe Le Mevel (fra)  
2005   Lars Ytting Bak (den)   Christophe Riblon (fra)   Assan Bazayev (kaz)  
2006   Moises Duenas Nevado (esp)   Robert Gesink (ned)   Tom Stubbe (bel)  
2007   Bauke Mollema (ned)   Tony Martin (ger)   Andre Steensen (den)  
2008   Jan Bakelants (bel)   Rui Alberto Faria Costa (por)   Arnold Jeannesson (fra)  
2009   Romain Sicard (fra)   Tejay Van Garderen (usa)   Sergej Fuchs (ger)  
2010   Nairo Alexander Quintana Rojas (col)   Andrew Talansky (usa)   Jarlinson Pantano Gomez (col)  
2011   Jhoan Esteban Chaves Rubio (col)   David Boily (can)   Mattia Cattaneo (ita)  
2012   Warren Barguil (fra)   Juan Ernesto Chamorro Chitan (col)   Mattia Cattaneo (ita)  
2013   Ruben Fernandez Andujar (esp)   Adam Yates (gbr)   Patrick Konrad (aut)  
2014   Miguel Angel Lopez Moreno (col)   Robert Power (aus)   Aleksey Rybalkin (rus)  
2015   Marc Soler Gimenez (esp)   Jack Haig (aus)   Matvey Mamykin (rus)  
2016   David Gaudu (fra)   Edward Ravasi (ita)   Adrien Costa (usa)  
2017   Egan Arley Bernal Gomez (col)   Bjorg Lambrecht (bel)   Niklas Eg (den)  
2018   Tadej Pogacar (slo)   Thymen Arensman (ned)   Gino Mäder (sui)