TOUR OF THAILAND
 
 Thailand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Li Fuyu (chn)   Hossein Askari (iri)   Stephen Gallagher (irl)  
2007   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Tonton Susanto (ina)   Hossein Jahanbanian (iri)  
2008   Alex Coutts (gbr)   Erik Hoffmann (nam)   Bj√∂rn Papstein (ger)  
2009   Andrew Bajadali (usa)   Phuchong Saiudomsin (tha)   Jonathan Lovelock (aus)  
2010   Kiel Reijnen (usa)   Nicolas White (rsa)   Deon Locke (aus)  
2011   Tobias Erler (ger)   Miyataka Shimizu (jpn)   Bradley Hall (aus)  
2012   Mitchell Lovelock-Fay (aus)   Muradjan Khalmuratov (uzb)   David Edwards (aus)  
2013   Choi Ki Ho (hkg)   William Walker (aus)   Yasuharu Nakajima (jpn)  
2014   Yasuharu Nakajima (jpn)   Cheung King Lok (hkg)   Francisco Mancebo Perez (esp)  
2015   Yasuharu Nakajima (jpn)   Kohei Uchima (jpn)   Cheung King Lok (hkg)  
2016   Benjamin Hill (aus)   Zhandos Bizhigitov (kaz)   Ko Siu Wai (hkg)  
2017   Yevgeniy Gidich (kaz)   Ma Guangtong (chn)   Alan Marangoni (ita)  
2018   Benjamin Dyball (aus)   Artem Ovechkin (rus)   Thomas Lebas (fra)  

2 victories: Yasuharu Nakajima (jpn)