RONDE VAN TAIWAN
 
 Taiwan
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Thomas Peterson (usa)  
2006   Kirk O`Bee (usa)   Stephen Gallagher (irl)   Robert McLachlan (aus)  
2007   Shawn Milne (usa)   Robert McLachlan (aus)   Evgeni Yakovlev (kaz)  
2008   John Murphy (usa)   Shawn Milne (usa)   Takashi Miyazawa (jpn)  
2009   Krzysztof Jezowski (pol)   Peter McDonald (aus)   Roman Zhientaev (kaz)  
2010   David McCann (irl)   Philip Gaimon (usa)   William Clarke (aus)  
2011   Markus Eibegger (aut)   David McCann (irl)   Junya Sano (jpn)  
2012   Rhys Pollock (aus)   Wong Kam Po (hkg)   Dirk Müller (ger)  
2013   Bernard Sulzberger (aus)   Tsgabu Gebremaryam Grmay (eth)   Kirill Pozdnyakov (aze)  
2014   Rémy Di Grégorio (fra)   Ioannis Tamouridis (gre)   Marco Zanotti (ita)  
2015   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Hossein Askari (iri)   Rahim Emami (iri)  
2016   Robbie Hucker (aus)   Francisco Mancebo Perez (esp)   Ben O`Connor (aus)  
2017   Benjamí Prades Reverte (esp)   Edwin Avila Vanegas (col)   Kevin De Jonghe (bel)  
2018   Yukiya Arashiro (jpn)   Jonathan Clarke (aus)   Jimmy Janssens (bel)