RONDE VAN MEDIO BRENTA
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Marco Gili (ita)   Pavel Shumanov (bul)   Alain Turicchia (ita)  
1997   Federico Colonna (ita)   Fabrizio Guidi (ita)   Marco Zanotti (ita)  
1998   Matteo Tosatto (ita)   Emmanuele Lupi (ita)   Nicola Ramacciotti (ita)  
1999   Devis Miorin (ita)   Fabio Malberti (ita)   Fausto Dotti (ita)  
2000   Matteo Carrara (ita)   Alessandro Baronti (ita)   Thomas Mühlbacher (aut)  
2001   Saso Sviben (slo)   Andris Reiss (lat)   Maurizio Vandelli (ita)  
2002   Damiano Cunego (ita)   Leonardo Bertagnolli (ita)   Remmert Wielinga (ned)  
2003   Przemyslaw Niemiec (pol)   Timothy Jones (zim)   Francesco Bellotti (ita)  
2004   Ruslan Pidgornyy (ukr)   Andrea Moletta (ita)   Maurizio Carta (ita)  
2005   Manuele Spadi (ita)   Fortunato Baliani (ita)   Paolo Bailetti (ita)  
2007   Adriano Angeloni (ita)   Alessio Signego (ita)   Luigi Sestili (ita)  
2008   Robert Vrecer (slo)   Massimo Giunti (ita)   Alessandro Donati (ita)  
2009   Cristian Delle Stelle (ita)   Andrea Piechele (ita)   Enrico Battaglin (ita)  
2010   Luigi Miletta (ita)   Diego Zanco (ita)   Eldar Dzhebraylov (ukr)  
2011   Moreno Moser (ita)   Enrico Battaglin (ita)   Dennis Vanendert (bel)  
2012   Matteo Busato (ita)   Matteo Marcolini (ita)   Matthias Krizek (aut)  
2013   Federico Rocchetti (ita)   Matteo Collodel (ita)   Alex Turrin (ita)  
2014   Klemen Stimulak (slo)   Roman Semyonov (kaz)   Gianluca Milani (ita)  
2015   Michele Gazzarra (ita)   Paolo Brundo (ita)   Simone Petilli (ita)  
2016   Fausto Masnada (ita)   Mark Padun (ukr)   Nicola Gaffurini (ita)  
2017   Michele Gazzara (ita)   Amanuel Gebreigzabhier (eri)   Andrea Garosio (ita)  
2018   Alexander Evtushenko (rus)   Simone Ravanelli (ita)   Abderrahim Zahiri (mar)