TOUR OF KOREA
 
 South Korea
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Mikhail Teteriuk (kaz)   Valery Titov (kaz)   Chun Dae Hong (kor)  
2001   Chun Dae Hong (kor)   Tomoya Kano (jpn)   Akira Kakinuma (jpn)  
2002   Tang Xuezhong (chn)   Sergej Tretyakov (kaz)   Abbas Saeidi Tanha (iri)  
2003   Glenn Chadwick (nzl)   Michael Carter (usa)   Brett Aitken (aus)  
2004   Cory Lange (can)   Kazuou Suzuki (jpn)   Karl Menzies (aus)  
2005   David McCann (irl)   Stuart Shaw (aus)   Eddy Hollands (aus)  
2006   Tobias Erler (ger)   Oh Seong Youn (kor)   Ruslan Karimov (uzb)  
2007   Park Sungbaek (kor)   Shinichi Fukushima (jpn)   Hannes Blank (ger)  
2008   Sergey Lagutin (rus)   Erik Hoffmann (nam)   Christoph Meschenmoser (ger)  
2009   Roger Beuchat (sui)   Jai Crawford (aus)   Timothy Roe (aus)  
2010   Michael Friedman (usa)   Jesse Anthony (usa)   Taiji Nishitani (jpn)  
2011   Choi Ki Ho (hkg)   Markus Eibegger (aut)   William Dugan (usa)  
2012   Park Sungbaek (kor)   Alex Candelario (usa)   Maximiliano Ariel Richeze Araquistain (arg)  
2013   Michael Cuming (gbr)   Cheung King Lok (hkg)   Constantino Zaballa Gutierrez (esp)  
2014   Hugh Carthy (gbr)   Choe Hyeongmin (kor)   Jack Haig (aus)  
2015   Caleb Ewan (aus)   Patrick Bevin (nzl)   Adam Blythe (gbr)  
2016   Grega Bole (slo)   Javier Mejias Leal (esp)   Gong Hyosuk (kor)  
2017   Min Kyeongho (kor)   Edwin Avila Vanegas (col)   Yevgeniy Gidich (kaz)  
2018   Serghei Tvetcov (rou)   Stepan Astafyev (kaz)   Matteo Busato (ita)  

2 victories: Park Sungbaek (kor)