LA COTE PICARDE
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1992   Jean-Philippe Dojwa (fra)   Denis Roux (fra)   Jaan Kirsipuu (est)  
1993   Peter Verbeken (bel)   Emmanuel Hubert (fra)   Paul Haghedooren (bel)  
1994   Laurent Roux (fra)   Tom Steels (bel)   Jaan Kirsipuu (est)  
1995   Thierry Marie (fra)   Eric Van Lancker (bel)   Cyrille Saugrain (fra)  
1996   Philippe Gaumont (fra)   Francis Moreau (fra)   Christophe Le Roscouet (fra)  
1997   Dzamolidine Abduzhaparov (uzb)   Fabio Sacchi (ita)   Christophe Le Roscouet (fra)  
1998   Mauro Zinetti (ita)   Jean-Michel Thilloy (fra)   Franck Bouyer (fra)  
1999   Pascal Chanteur (fra)   Sergei Ivanov (rus)   Bart Voskamp (ned)  
2000   Johan Coenen (bel)   Anthony Geslin (fra)   Nicolas Inaudi (fra)  
2002   Sébastien Chavanel (fra)   Gert Steegmans (bel)   Gregory Rast (sui)  
2003   Mathieu Claude (fra)   Yohann Gène (fra)   Pieter Weening (ned)  
2004   Said Haddou (fra)   William Grosdent (bel)   Jeremy Dartus (fra)  
2005   Jean-Marc Marino (fra)   Jonathan Ferrand (fra)   Tomasz Smolen (pol)  
2006   Guillaume Levarlet (fra)   Romain Feillu (fra)   Sebastien Besqueut (fra)  
2007   Simon Spilak (slo)   Joo Hyun Wook (kor)   Kristoffer Gudmund Nielsen (den)  
2008   Kristjan Koren (slo)   Simon Clarke (aus)   Nico Keinath (ger)  
2009   Timofey Kritskiy (rus)   Yuriy Agarkov (ukr)   Sep Vanmarcke (bel)  
2010   Vyacheslav Kuznetsov (rus)   John Degenkolb (ger)   Pim Ligthart (ned)  
2011   Arnaud Démare (fra)   Alexey Tsatevich (rus)   Tosh Van Der Sande (bel)  
2012   Vegard Breen (nor)   Bob Jungels (lux)   Jonas Ahlstrand (swe)  
2013   Caleb Ewan (aus)   Sean De Bie (bel)   Simon Yates (gbr)  
2014   Jens Wallays (bel)   Thomas Boudat (fra)   Søren Kragh Andersen (den)  
2015   Simone Consonni (ita)   Owain Doull (gbr)   Daniel Hoelgaard (nor)