Road Track CX MTB BMX

NC RUSSIA ITT
 
 Russia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1994   Evgeni Berzin (rus)   Sergej Izboldin (rus)   Igor Prutskih (rus)  
1998   Oleg Zhukov (rus)   Alexei Sivakov (rus)   Eduard Gritsun (rus)  
1999   Sergej Startchenkov (rus)   Dmitry Semov (rus)   Konstantine Gradussov (rus)  
2000   Evgeni Petrov (rus)   Oleg Zhukov (rus)   Denis Menchov (rus)  
2001   Dmitry Semov (rus)   Denis Bondarenko (rus)   Andrej Zintchenko (rus)  
2002   Evgeni Petrov (rus)   Dmitry Semov (rus)   Vladimir Karpets (rus)  
2003   Vladimir Gusev (rus)   Alexander Bespalov (rus)   Vladislav Borisov (rus)  
2004   Alexander Bespalov (rus)   Oleg Zhukov (rus)   Dmitry Semov (rus)  
2005   Maxim Belkov (rus)   Vladimir Gusev (rus)   Alexander Bespalov (rus)  
2006   Alexander Bespalov (rus)   Alexei Belov (rus)   Maxim Belkov (rus)  
2007   Vladimir Gusev (rus)   Evgeni Petrov (rus)   Alexander Bespalov (rus)  
2008   Vladimir Gusev (rus)   Timofey Kritskiy (rus)   Vladimir Karpets (rus)  
2009   Artem Ovechkin (rus)   Mikhail Ignatiev (rus)   Maxim Belkov (rus)  
2010   Vladimir Gusev (rus)   Mikhail Ignatiev (rus)   Alexandr Arekeev (rus)  
2011   Mikhail Ignatiev (rus)   Vladimir Karpets (rus)   Evgeni Sokolov (rus)  
2012   Denis Menchov (rus)   Dmitry Sokolov (rus)   Valery Kaykov (rus)  
2013   Ilnur Zakarin (rus)   Vladimir Gusev (rus)   Artem Ovechkin (rus)  
2014   Anton Vorobyev (rus)   Sergey Chernetskiy (rus)   Artem Ovechkin (rus)  
2015   Artem Ovechkin (rus)   Sergey Nikolaev (rus)   Pavel Brutt (rus)  
2016   Sergey Chernetskiy (rus)   Pavel Brutt (rus)   Maxim Belkov (rus)  

4 victories: Vladimir Gusev (rus)
2 victories: Alexander Bespalov (rus), Artem Ovechkin (rus), Evgeni Petrov (rus)