NC HUNGARY
 
 Hungary
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Marta Vajda (hun)  
2001   Marta Vajda (hun)   Viktoria Kruncz (hun)   Julia Boer (hun)  
2003   Marta Vajda (hun)   Viktoria Kruncz (hun)   Monika Kiraly (hun)  
2006   Marta Vajda (hun)   Anna Fordos (hun)   Anita Prantner (hun)  
2008   Anett Deli (hun)   Gabriella Modos (hun)   Anna Fordos (hun)  
2009   Barbara Benko (hun)   Eszter Dosa (hun)   Anett Deli (hun)  
2011   Barbara Benko (hun)   Eszter Dosa (hun)   Gabriella Modos (hun)  
2014   Barbara Benko (hun)   Mariann Rosznyai (hun)   Veronika Cseh (hun)  
2015   Barbara Benko (hun)   Eszter Dosa (hun)   Anita Orosz (hun)  
2016   Barbara Benko (hun)   Dorottya Kanti (hun)   Viktoria Szekeres (hun)  
2017   Barbara Benko (hun)   Dorottya Kanti (hun)   Viktoria Szekeres (hun)  
2018   Barbara Benko (hun)   Kata Blanka Vas (hun)   Csenge Kubik (hun)  

7 victories: Barbara Benko (hun)
4 victories: Marta Vajda (hun)