NC DENMARK
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1976   Leif Jørgensen (den)   Benny Pedersen (den)   Gunnar Vangsgaard (den)  
1977   Leif Jørgensen (den)   Eigil Sørensen (den)   Gunnar Vangsgaard (den)  
1978   Leif Jørgensen (den)   Alan Møller (den)   Per Breinholt (den)  
1979   Leif Jørgensen (den)   Eigil Sørensen (den)   Palle Andersen (den)  
1980   Alan Møller (den)   Leif Jørgensen (den)   Palle Andersen (den)  
1981   Alan Møller (den)   Leif Jørgensen (den)   Palle Andersen (den)  
1982   Alan Møller (den)   Leif Jørgensen (den)   Palle Andersen (den)  
1983   Alan Møller (den)   Jan Jørgensen (den)   Palle Andersen (den)  
1984   Alan Møller (den)   Palle Andersen (den)   Jan Østergaard (den)  
1985   Henrik Djernis (den)   Jan Østergaard (den)   Palle Andersen (den)  
1986   Henrik Djernis (den)   Alan Møller (den)   Jan Aaling (den)  
1987   Henrik Djernis (den)   Alan Møller (den)   Arne Jørgensen (den)  
1988   Henrik Djernis (den)  
1989   Henrik Djernis (den)   Michael Jørgensen (den)   Alan Møller (den)  
1990   Henrik Djernis (den)   Michael Jørgensen (den)   Ernst Albin Hansen (den)  
1991   Henrik Djernis (den)   Michael Jørgensen (den)   Thomas Norup (den)  
1992   Henrik Djernis (den)   Michael Jørgensen (den)   Jan Østergaard (den)  
1993   Henrik Djernis (den)   Jan Østergaard (den)   Peter Faldt Jensen (den)  
1994   Henrik Djernis (den)   Michael Jørgensen (den)   Marc-Tune Madsen (den)  
1995   Henrik Djernis (den)   Jan Østergaard (den)   Michael Jørgensen (den)  
1996   Henrik Djernis (den)   Michael Jørgensen (den)   Jesper Agergaard (den)  
1997   Henrik Djernis (den)   Jesper Agergaard (den)   Klaus Vesterlund Nielsen (den)  
1998   Henrik Djernis (den)   Jan Østergaard (den)   Michael Rasmussen (den)  
1999   Jesper Agergaard (den)   Thomas Bonne (den)   Henrik Djernis (den)  
2000   Henrik Djernis (den)   Thomas Bonne (den)   Klaus Vesterlund Nielsen (den)  
2001   Henrik Djernis (den)   Christian Barnechow (den)   Thomas Norup (den)  
2002   Thomas Bonne (den)   Joachim Parbo (den)   Carsten Schaeffer (den)  
2003   Thomas Bonne (den)   Joachim Parbo (den)   Carsten Schaeffer (den)  
2004   Kim Petersen (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)   Joachim Parbo (den)  
2005   Kim Petersen (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)   Joachim Parbo (den)  
2006   Joachim Parbo (den)   Anders Klinkby (den)   Christian Poulsen (den)  
2007   Joachim Parbo (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)   Christian Poulsen (den)  
2008   Christian Poulsen (den)   Joachim Parbo (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)  
2009   Joachim Parbo (den)   Christian Poulsen (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)  
2010   Joachim Parbo (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)   Kenneth Hansen (den)  
2011   Kenneth Hansen (den)   Joachim Parbo (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)  
2012   Kenneth Hansen (den)   Jonas Pedersen (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)  
2013   Kenneth Hansen (den)   Jonas Pedersen (den)   Tommy Moberg Nielsen (den)  
2014   Jonas Pedersen (den)   Kenneth Hansen (den)   Joachim Parbo (den)  
2015   Benjamin Wittrup Justesen (den)   Sören Nissen (den)   Joachim Parbo (den)  
2016   Simon Andreassen (den)   Kenneth Hansen (den)   Klaus Nielsen (den)  
2017   Simon Andreassen (den)   Sebastian Fini Carstensen (den)   Kenneth Hansen (den)  
2018   Sebastian Fini Carstensen (den)   Kenneth Hansen (den)   Niels Bech Rasmussen (den)  

16 victories: Henrik Djernis (den)
5 victories: Alan Møller (den)
4 victories: Leif Jørgensen (den), Joachim Parbo (den)
3 victories: Kenneth Hansen (den)
2 victories: Simon Andreassen (den), Thomas Bonne (den), Kim Petersen (den)