NC SLOVAKIA
 
 Slovakia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2007   Julia Kubikova (svk)   Zuzana Vojtasova (svk)   Natalia Simorova (svk)  
2008   Zuzana Vojtasova (svk)   Michaela Malarikova (svk)   Julia Kubikova (svk)  
2009   Zuzana Vojtasova (svk)   Michaela Malarikova (svk)  
2010   Zuzana Vojtasova (svk)   Veronika Gandzalova (svk)   Marianna Findrova (svk)  
2011   Janka Keseg Stevkova (svk)   Tereza Medvedova (svk)   Zuzana Vojtasova (svk)  
2012   Tereza Medvedova (svk)   Kristina Lapinova (svk)   Zuzana Vojtasova (svk)  
2013   Tereza Medvedova (svk)   Janka Keseg Stevkova (svk)   Livia Hanesova (svk)  
2014   Janka Keseg Stevkova (svk)   Livia Hanesova (svk)   Erika Glajzova (svk)  
2015   Janka Keseg Stevkova (svk)   Tatiana Jasekova (svk)   Livia Hanesova (svk)  
2016   Janka Keseg Stevkova (svk)   Tereza Medvedova (svk)   Tatiana Jasekova (svk)  
2017   Janka Keseg Stevkova (svk)   Tatiana Jasekova (svk)   Erika Glajzova (svk)  
2018   Janka Keseg Stevkova (svk)   Natalia Glajzova (svk)   Marianna Findrova (svk)  

6 victories: Janka Keseg Stevkova (svk)
3 victories: Zuzana Vojtasova (svk)
2 victories: Tereza Medvedova (svk)