EUROPEAN CHAMPIONSHIPS U23
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2003       Martin Zlamalik (cze)   Martin Bina (cze)   Steve Chainel (fra)  
2004       Lars Boom (ned)   Niels Albert (bel)   Martin Bina (cze)  
2005       Niels Albert (bel)   Jan Soetens (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2006       Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Rob Peeters (bel)  
2007       Niels Albert (bel)   Philipp Walsleben (ger)   Lukas Kloucek (cze)  
2008       Philipp Walsleben (ger)   Aurelien Duval (fra)   Kenneth Van Compernolle (bel)  
2009       Robert Gavenda (svk)   Pawel Szczepaniak (pol)   Tom Meeusen (bel)  
2010       Lars Van Der Haar (ned)   Elia Silvestri (ita)   Joeri Adams (bel)  
2011       Lars Van Der Haar (ned)   Mike Teunissen (ned)   Stan Godrie (ned)  
2012       Mike Teunissen (ned)   Corne Van Kessel (ned)   Loic Doubey (fra)  
2013       Michael Vanthourenhout (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Gianni Vermeersch (bel)  
2014       Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)   Jakub Skala (cze)  
2015       Quinten Hermans (bel)   Daan Hoeyberghs (bel)   Eli Iserbyt (bel)  
2016       Quinten Hermans (bel)   Joris Nieuwenhuis (ned)   Sieben Wouters (ned)  
2017       Eli Iserbyt (bel)   Thomas Pidcock (gbr)   Sieben Wouters (ned)  
2018       Thomas Pidcock (gbr)   Eli Iserbyt (bel)   Antoine Benoist (fra)  

3 victories: Niels Albert (bel)
2 victories: Quinten Hermans (bel), Lars Van Der Haar (ned)