EUROPEAN CHAMPIONSHIPS U23
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1995       Rimma Ristolainen (rus)   Mira Kasslin (fin)   Tatiana Makarova (rus)  
1996       Kathrin Freitag (ger)   Iryna Yanovych (ukr)   Ulrike Weichelt (ger)  
1997       Szilvia Szabolcsi (hun)   Katrin Meinke (ger)   Iryna Yanovych (ukr)  
1998       Susan Panzer (ger)   Ulrike Weichelt (ger)   Szilvia Szabolcsi (hun)  
1999       Szilvia Szabolcsi (hun)   Céline Nivert (fra)   Ulrike Weichelt (ger)  
2001       Céline Nivert (fra)   Tamilia Abassova (rus)   Lyudmyla Vypyraylo (ukr)  
2002       Tamilia Abassova (rus)   Céline Nivert (fra)   Clara Sanchez (fra)  
2003       Tamilia Abassova (rus)   Simona Krupeckaite (ltu)   Céline Nivert (fra)  
2004       Tamilia Abassova (rus)   Clara Sanchez (fra)   Elisa Frisoni (ita)  
2005       Christin Muche (ger)   Clara Sanchez (fra)   Elisa Frisoni (ita)  
2006       Jane Gerisch (ger)   Anastasia Chulkova (rus)   Miriam Welte (ger)  
2007       Lyubov Shulika (ukr)   Miriam Welte (ger)   Jane Gerisch (ger)  
2008       Miriam Welte (ger)   Lyubov Shulika (ukr)   Anna Blyth (gbr)  
2009      Lyubov Shulika (ukr)   Olga Streltsova (rus)   Virginie Cueff (fra)  
2010       Rebecca James (gbr)   Virginie Cueff (fra)   Sandie Clair (fra)  
2011       Victoria Tyumneva (Baranova) (rus)   Olivia Montauban (fra)   Jessica Varnish (gbr)  
2012       Victoria Tyumneva (Baranova) (rus)   Olivia Montauban (fra)   Rebecca James (gbr)  
2013       Anastasia Voynova (rus)   Tania Calvo Barbero (esp)   Elis Ligtlee (ned)  
2014       Anastasia Voynova (rus)   Elis Ligtlee (ned)   Tania Calvo Barbero (esp)  
2015       Anastasia Voynova (rus)   Elis Ligtlee (ned)   Victoria Williamson (gbr)  
2016       Elis Ligtlee (ned)   Tatiana Kiseleva (rus)   Melissandre Pain (fra)  
2017       Olena Starikova (ukr)   Pauline Sophie Grabosch (ger)   Hetty Van De Wouw (ned)  
2018       Miriam Vece (ita)   Migle Marozaite (ltu)   Nicky Degrendele (bel)  

3 victories: Tamilia Abassova (rus), Anastasia Voynova (rus)
2 victories: Lyubov Shulika (ukr), Szilvia Szabolcsi (hun), Victoria Tyumneva (Baranova) (rus)