PARIS - TOURS U23
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Gorik Gardeyn (bel)   Sandy Casar (fra)   Sebastien Talabardon (fra)  
2000   Tom Boonen (bel)   Stefan Adamsson (swe)   Ronald Mutsaars (ned)  
2001   Samuel Dumoulin (fra)   Mikhail Timochine (rus)   Anthony Geslin (fra)  
2002   Maryan Hary (fra)   Gregor Willwohl (ger)   Geoffroy Lequatre (fra)  
2003   Mathieu Claude (fra)   Marc Staelen (fra)   Johnny Hoogerland (ned)  
2004   Vincent Jerome (fra)   Giovanni Bernaudeau (fra)   S√©bastien Minard (fra)  
2005   Fabien Patanchon (fra)   Maxime Vantomme (bel)   Tomasz Smolen (pol)  
2006   Huub Duyn (ned)   Greg Van Avermaet (bel)   Stijn Nierynck (bel)  
2007   Jurgen Roelandts (bel)   Florian Vachon (fra)   Jan Bakelants (bel)  
2008   Tony Gallopin (fra)   Romain Zingle (bel)   Julien Fouchard (fra)  
2009   Mathieu Halleguen (fra)   Kris Boeckmans (bel)   Nicolas David (fra)  
2010   Jelle Wallays (bel)   Romain Guillemois (fra)   Thomas Welter (fra)  
2011   Fabien Schmidt (fra)   Gijs Van Hoecke (bel)   Angelo Tulik (fra)  
2012   Taruia Krainer (fra)   Warren Barguil (fra)   Maxime Renault (fra)  
2013   Flavien Dassonville (fra)   Daan Olivier (ned)   Olivier Le Gac (fra)  
2014   Mike Teunissen (ned)   Martijn Tusveld (ned)   Sam Oomen (ned)  
2015   Sam Oomen (ned)   Martijn Tusveld (ned)   Maxime Farazijn (bel)  
2016   Arvid De Kleijn (ned)   Jules Roueil (fra)   Nicolas Primas (fra)  
2017   Jasper Philipsen (bel)   Milan Menten (bel)   Gerben Thijssen (bel)