KLEINE RONDE VAN LOMBARDIJE
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Stefano Garzelli (ita)   Davide Sacchetti (ita)   Diego Ferrari (ita)  
1997   Cristian Auriemma (ita)   Stefano Panetta (ita)   Vladimir Duma (ukr)  
1998   Leonardo Giordani (ita)   Gianluca Tonetti (ita)   Fabio Bulgarelli (ita)  
1999   Volodymir Gustov (ukr)   James Burrow (gbr)   Maurizio Vandelli (ita)  
2000   Luca Barattero (ita)   Marius Sabaliauskas (ltu)   Yaroslav Popovych (ukr)  
2001   Denis Bondarenko (rus)   Fabio Quercioli (ita)   Luca Barattero (ita)  
2002   Antonio Quadranti (ita)   Kirill Golubev (rus)   Giario Ermeti (ita)  
2003   Sergio Ghisalberti (ita)   Cristian Murro (ita)   Domenico Quagliarella (ita)  
2004   Giario Ermeti (ita)   Antonio Quadranti (ita)   Marco Bicelli (ita)  
2005   Ruslan Gryschenko (ukr)   Mattia Turrina (ita)   Alexander Efimkine (rus)  
2007   Marco Frapporti (ita)   Fabio Negri (ita)   Alessandro Colo (ita)  
2008   Daniele Ratto (ita)   Hrvoje Miholjevic (cro)   Guillaume Bonnafond (fra)  
2010   Alexander Serebryakov (rus)   Maurizio Gorato (ita)   Maurizio Anzalone (ita)  
2011   Cristiano Monguzzi (ita)   Axel Domont (fra)   Kanstantin Klimiankou (blr)  
2012   Jan Polanc (slo)   Davide Villella (ita)   Enrico Barbin (ita)  
2013   Davide Villella (ita)   Iuri Filosi (ita)   Gianfranco Zilioli (ita)  
2014   Gianni Moscon (ita)   Dylan Teuns (bel)   Pierre Latour (fra)  
2015   Fausto Masnada (ita)   Giulio Ciccone (ita)   Martijn Tusveld (ned)  
2016   Harm Vanhoucke (bel)   Andrea Vendrame (ita)   Bjorg Lambrecht (bel)  
2017   Aliaksandr Riabushenko (blr)   Andrea Cacciotti (ita)   Gino Mader (sui)