TOUR OF IRAN
 
 Iran
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Azerbaijan Tour
1986   Mohammad Reza Bajoul (iri)  
1987   Mohammad Reza Bajoul (iri)  
1988   Mohammad Reza Bajoul (iri)  
1989   Hossein Mahmoudi (iri)  
1990   Hossein Mahmoudi (iri)  
1991   Tamer Avral (tur)  
1992   Hassan Sharifzadeh (iri)  
1993   Kasta Kolov (tkm)  
1994   Dmitriy Katmakov (tkm)  
1995   Yuriy Chekov (kaz)  
1996   Sergej Belussov (kaz)   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Konstantin Kuznetsov (kaz)  
1997   Andrey Mizurov (kaz)  
1998   Ahad Kazemi Sarai (iri)  
1999   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)  
2000   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Hassan Maleki Mizan (iri)   Ahad Kazemi Sarai (iri)  
2001   Ahad Kazemi Sarai (iri)  
2002   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Mert Mutlu (tur)   Ahad Kazemi Sarai (iri)  
2003   Ahad Kazemi Sarai (iri)  
2004   Alexey Kolessov (kaz)   Reza Seyed Rezai (iri)   Mert Mutlu (tur)  
2005   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Omar Hasanin (syr)  
2006   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Seyed Mostafa Seyed Rezaei Khormizi (iri)  
2007   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Rahim Emami (iri)  
2008   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Ahad Kazemi Sarai (iri)  
2009   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)  
2010   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Amir Zargari (iri)   Hossein Askari (iri)  
2011   Mehdi Sohrabi (iri)   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)  
2012   Javier Ramirez Abeja (esp)   Abbas Saeidi Tanha (iri)   Hossein Askari (iri)  
Tour of Iran
2013   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Milan Kadlec (cze)   Amir Kolahdouz Hagh (iri)  
2014   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Ramin Mehrabani Azar (iri)  
2015   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Rahim Emami (iri)   Ramin Mehrabani Azar (iri)  
2016   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   [DSQ] Ahad Kazemi Sarai (iri)   Rahim Emami (iri)  
2017   Rob Ruijgh (ned)   Ilya Davidenok (kaz)   Nicola Toffali (ita)  

7 victories: Ghader Mizbani Iranagh (iri)
5 victories: Ahad Kazemi Sarai (iri)
3 victories: Mohammad Reza Bajoul (iri)
2 victories: Hossein Askari (iri), Hossein Mahmoudi (iri), Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)