EUROMETROPOLE TOUR
 
 Belgium
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Circuit Franco-Belge
1924   Julien Perrain (fra)   G. D`Haene (bel)   Camiel Vandecasteele (bel)  
1925   Julien Vervaecke (bel)   Gaston Rebry (bel)   Aubert Winsingues (fra)  
1926   Julien Vervaecke (bel)   Maurice Declerck (bel)   Louis Vanderaspialles (fra)  
1927   Maurice Denamur (fra)   Valentin Tondeur (fra)   Henri Caron (fra)  
1928   Alfons Ghesquiere (bel)   Remi Decroix (bel)   Aubert Winsingues (fra)  
1929   Alfons Ghesquiere (bel)   Felicien Vervaecke (bel)   Jules Pyncket (bel)  
1930   Henri Deudon (fra)   Jean Dhondt (fra)   Jules Pyncket (bel)  
1931   Maurice Van Hee (bel)   André Vanderdonckt (fra)   Leon Delobelle (fra)  
1932   Gustaaf Beckaert (bel)   Georges Waelkens (bel)   Albert Beckaert (bel)  
1933   Raymond Debruyckere (fra)   Albert Vandaele (bel)   Gerard Desmet (bel)  
1934   Cyriel Van Overberghe (bel)   J. Descamps (bel)   Julien Heernaert (bel)  
1935   Cyriel Van Overberghe (bel)   Marcel Kint (bel)   Richard Depoorter (bel)  
1936   Maurice Deschamps (fra)   A. De Keukelaere (bel)   Robert Van Eenaeme (bel)  
1937   Louis Van Daele (bel)   Roger Vandendriessche (bel)   De Maerck (bel)  
1938   Hector Lanssens (bel)   Victor Codron (fra)   Roger Lanssens (bel)  
1939   Michel Hermie (bel)   Julien Stadsbaeder (fra)   Bielewets (bel)  
Circuit Franco-Belge
1955   Herman Decan (bel)   F. Castelyn (bel)   Roger Soenens (bel)  
1956   Georges Dequesne (fra)   Yves Delpanque (fra)   Raymond Denutte (bel)  
1957   Edouard Klabinski (pol)   Pinoy (fra)   Louis Bodart (fra)  
1958   Francois De Wagheneire (bel)   Daniel Andries (bel)   Horst Tüller (ger)  
1959   Georges Dequesne (fra)   Jean-Marie Poppe (fra)  
1960   Willy Bocklant (bel)   Andre Durnez (bel)   Antoon Diependaele (bel)  
1961   Laurent Christiaens (bel)   Jean-Marie Poppe (fra)   Willy Raes (bel)  
1962   Roland Aper (bel)   Georges Dequesne (fra)   Rene Couchez (bel)  
1963   Jan Nolmans (bel)   Raymond Reaux (fra)   Jan Boonen (bel)  
1964   Robert Duponchel (fra)   Jan Nolmans (bel)   Herman Van Loo (bel)  
1965   Daniel Deprez (fra)   Norbert Maytas (fra)   Pierre Verberckmoes (bel)  
1966   Rene Chtiej (fra)   Yves Lepachelet (fra)   Michel Prissette (fra)  
1967   Bernard Delaurier (fra)   Michel Quinchon (fra)   Claude Neuts (fra)  
1968   Andre Dierickx (bel)   Engelbert Opdebeeck (bel)   Eddy Cael (bel)  
1969   Willy Van Mechelen (bel)  
1971   Louis Dierickx (bel)   Jose Vanackere (bel)   Theo Heremans (bel)  
Julien Knockaert (bel)  
1972   Willy Govaerts (bel)   Roger De Beuckelaer (bel)   Johannes Hendrickx (bel)  
1973   Theophile Dockx (bel)   Lieven Malfait (bel)   Roger De Beuckelaer (bel)  
1974   Serge Vandaele (bel)   Marc Steels (bel)   Karel Sels (bel)  
1975   David Wells (gbr)   Etienne De Beule (bel)   Pol Verschuere (bel)  
1976   Gery Verlinden (bel)   Jimmy Kruunenberg (ned)   Luc Capelle (bel)  
1977   Johan Huyghe (bel)   Ronan Onghena (bel)   Bernard Depuydt (bel)  
1978   Jean Pierre Vrancken (bel)   Dirk Vermeersch (bel)   Michel Demeyer (bel)  
1979   Jan Bogaert (bel)   Jan Wynants (bel)   Michel Demeyre (fra)  
1980   Rudy Delehouzee (bel)   Ronald Van Avermaet (bel)   Ivan Verhaegen (bel)  
1981   Josef Lieckens (bel)   Erik Staes (bel)   Rene De Brucker (bel)  
1982   Rudy Dhaenens (bel)   Jos Haex (bel)   Alan Peiper (aus)  
1983   Benno Wiss (sui)   Daniel Heggli (sui)   Martin Durant (bel)  
1984   Benno Wiss (sui)   Jörg Müller (sui)   Eddy Haelemeersch (bel)  
1985   Guido Winterberg (sui)   Søren Lilholt (den)   Detlef Macha (ger)  
1986   Othmar Haefliger (sui)   Dan Radtke (ger)   Jens Heppner (ger)  
1987   Luc Govaerts (bel)   Huib De Vries (ned)   Rudy De Vijlder (bel)  
1988   Nico Roose (bel)   Ronny Thomas (bel)   Yves Cossemijns (bel)  
1989   Viatcheslav Ekimov (rus)   Dimitri Zdanov (rus)   Daniel Van Steenbergen (bel)  
1990   Uwe Preissler (ger)   Stephen McGlede (aus)   Johan Vandendries (bel)  
1991   John Hughes (gbr)   Laurent Desbiens (fra)   David Spears (can)  
1992   Erwin Thijs (bel)   Vladimir Muravskis (ltu)   Leif-Tore Eriksen (nor)  
1993   Sven Teutenberg (ger)   Dainis Ozols (lat)   Miika Hietanen (fin)  
1994   Dainis Ozols (lat)   Arvis Piziks (lat)   Steve Rover (can)  
1995   Romans Vainsteins (lat)   Tadeusz Rizi (lat)   Mikhaylo Khalilov (ukr)  
1996   Koos Moerenhout (ned)   Marc Streel (bel)   Frank Høj (den)  
1997   Mario Aerts (bel)   Hans De Clercq (bel)   Geert Van Bondt (bel)  
1998   Frank Høj (den)   Koen Beeckman (bel)   Grzegorz Gwiazdowski (pol)  
1999   Tayeb Braikia (den)   Bert Roesems (bel)   Andreas Klier (ger)  
2000   Daniele Nardello (ita)   Thierry Marichal (bel)   Sylvain Chavanel (fra)  
2001   Chris Peers (bel)   Jacky Durand (fra)   Remco Van Der Ven (ned)  
2002   Robbie McEwen (aus)   Tom Boonen (bel)   Christoph Von Kleinsorgen (ger)  
2003   Gerben Löwik (ned)   Nico Mattan (bel)   Dave Bruylandts (bel)  
2004   Jimmy Casper (fra)   Steven De Jongh (ned)   Nico Mattan (bel)  
2005   Marco Zanotti (ita)   Jimmy Casper (fra)   Sebastien Hinault (fra)  
2006   Kevin Van Impe (bel)   Danilo Hondo (ger)   Olivier Kaisen (bel)  
2007   Gert Steegmans (bel)   Mark Cavendish (gbr)   Philippe Gilbert (bel)  
2008   Juan Flecha Giannoni (esp)   Sebastien Rosseler (bel)   Jurgen Roelandts (bel)  
2009   Tyler Farrar (usa)   Tom Boonen (bel)   Roger Hammond (gbr)  
2010   Adam Blythe (gbr)   Sep Vanmarcke (bel)   Jakob Fuglsang (den)  
2011   Robbie McEwen (aus)   Tom Veelers (ned)   Christopher Sutton (aus)  
Eurometropole Tour
2012   Jurgen Roelandts (bel)   Juan Flecha Giannoni (esp)   Maarten Wynants (bel)  
2013   Jens Debusschere (bel)   John Degenkolb (ger)   Tyler Farrar (usa)  
2014   Arnaud Démare (fra)   Jens Debusschere (bel)   Theo Bos (ned)  
2015   Alexis Gougeard (fra)   Martijn Keizer (ned)   Jurgen Roelandts (bel)  
2016   Dylan Groenewegen (ned)   Oliver Naesen (bel)   Tom Boonen (bel)  
2017   Daniel McLay (gbr)   Kenny Dehaes (bel)   Anthony Turgis (fra)