ACC ASIA CUP
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2010       Lee Wai Sze (hkg)   Ting Ying Huang (tpe)   Kayono Maeda (jpn)  
2010       Park Eun Mi (kor)   Lee Wai Sze (hkg)   Jutatip Maneephan (tha)  
2010       Meng Zhao Juan (hkg)   Lee Wai Sze (hkg)   Jutatip Maneephan (tha)  
2011       Lee Wai Sze (hkg)   Ting Ying Huang (tpe)   Kayono Maeda (jpn)  
2011       Lee Wai Sze (hkg)   Ting Ying Huang (tpe)   Wang Xiao Fei (chn)  
2013       Kayono Maeda (jpn)   Ryoko Nakagawa (jpn)   Kim Ji Won (kor)  
2014       Kayono Maeda (jpn)   Yuka Kobayashi (jpn)   Meng Zhao Juan (hkg)  
2014       Deborah (ind)   Kezia Vargheese (ind)   Tatyana Zadnepryanova (kaz)  
2015       Deborah (ind)   Kayono Maeda (jpn)   Karin Okubo (jpn)  
2015       Deborah (ind)   Cho Sun-Young (kor)   Kim Soojin (kor)  
2016       Deborah (ind)   Meng Zhao Juan (hkg)   Farina Shahwati Mohammed Adnan (mas)  
2016       Takako Ishii (jpn)   Li Yin Yin (hkg)   Meng Zhao Juan (hkg)  
2017       Guo Yufang (chn)   Tang Mengqi (chn)   Song Chaorui (chn)  
2017       Song Chaorui (chn)   Guo Yufang (chn)   Nayana Rajesh P (ind)  

4 victories: Deborah (ind)
3 victories: Lee Wai Sze (hkg)
2 victories: Kayono Maeda (jpn)