NC NETHERLANDS MARATHON
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
NC Netherlands Marathon
2005   Bernadine Boog-Rouwerda (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Saskia Elemans (ned)  
2006   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Laura Turpijn (ned)   Arielle Boek-Van Meurs (ned)  
2007   Laura Turpijn (ned)   Arielle Boek-Van Meurs (ned)   Chantal Beltman (ned)  
2008   Laura Turpijn (ned)   Arielle Boek-Van Meurs (ned)   Nicoletta De Jager (ned)  
2010   Laura Turpijn (ned)   Mirre Stallen (ned)   Nicoletta De Jager (ned)  
2011   Mirre Stallen (ned)   Laura Turpijn (ned)   Nicoletta De Jager (ned)  
2012   Laura Turpijn (ned)   Hielke Elferink (ned)   Monique Zeldenrust (ned)  
2014   Hielke Elferink (ned)   Jolien Janssen (ned)   Anne Terpstra (ned)  
2015   Hielke Elferink (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Karen Brouwer (ned)  
2016   Hielke Elferink (ned)   Karen Brouwer (ned)   Pauliena Rooijakkers (ned)  
2017   Annemiek Van Vleuten (ned)   Hielke Elferink (ned)   Karen Brouwer (ned)  

4 victories: Laura Turpijn (ned)
3 victories: Hielke Elferink (ned)
2 victories: Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)