NC NETHERLANDS MARATHON
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Bart Brentjens Challenge (Marathon)
2005   Bart Brentjens (ned)   Nicolas Vermeulen (bel)   Martin Kraler (aut)  
NC Netherlands Marathon
2006   Bas Peters (ned)   Ramses Bekkenk (ned)   Rick Evers (ned)  
Bart Brentjens Challenge (Marathon)
2008   Ramses Bekkenk (ned)   Bart Brentjens (ned)   Jelmer Pietersma (ned)  
NC Netherlands Marathon
2010   Frank Schotman (ned)   Axel Bult (ned)   Niels Wubben (ned)  
2011   Bas Peters (ned)   Bram Rood (ned)   Bart Brentjens (ned)  
2012   Ramses Bekkenk (ned)   Frank Schotman (ned)   Jeroen Boelen (ned)  
2014   Bram Rood (ned)   Ronan Van Zandbeek (ned)   Rob Van Der Werf (ned)  
2015   Ronan Van Zandbeek (ned)   Bas Peters (ned)   Hans Becking (ned)  
2016   Jasper Ockeloen (ned)   Marco Minnaard (ned)   Rudi Van Houts (ned)  
2017   Lars Boom (ned)   Jasper Ockeloen (ned)   Robbert De Nijs (ned)  

2 victories: Ramses Bekkenk (ned), Bas Peters (ned)