GP GLOUCESTER, MA
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Lynne Bessette (can)   Ann Grande-Knapp (usa)   Carmen D`Aluisio (usa)  
2003   Alison Dunlap (usa)   Carmen D`Aluisio (usa)   Mary McConneloug (usa)  
2004   Ann Grande-Knapp (usa)   Gina Hall (usa)   Anna Milkowski (usa)  
2004   Ann Grande-Knapp (usa)   Mary McConneloug (usa)   Louise Robinson (gbr)  
2005   Lynne Bessette (can)   Barbara Howe (usa)   Wendy Simms (can)  
2005   Lynne Bessette (can)   Ann Grande-Knapp (usa)   Wendy Simms (can)  
2006   Lynne Bessette (can)   Georgia Gould (usa)   Katerina Nash (Hanusova) (cze)  
2006   Georgia Gould (usa)   Lynne Bessette (can)   Wendy Simms (can)  
2007   Lynne Bessette (can)   Rebecca Wellons (usa)   Natasha Elliott (can)  
2007   Lynne Bessette (can)   Anna Milkowski (usa)   Natasha Elliott (can)  
2008   Amy Dombroski (usa)   Sally Annis (usa)   Rebecca Wellons (usa)  
2008   Amy Dombroski (usa)   Sarah Jordan (Kerlin) (usa)   Rebecca Wellons (usa)  
2009   Natasha Elliott (can)   Amanda Riley-Carey (usa)   Lynne Bessette (can)  
2009   Natasha Elliott (can)   Laura Van Gilder (usa)   Maureen Bruno Roy (usa)  
2010   Laura Van Gilder (usa)   Meredith Miller (usa)   Natasha Elliott (can)  
2010   Meredith Miller (usa)   Laura Van Gilder (usa)   Sally Annis (usa)  
2011   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Andrea Smith (usa)   Nicole Duke (usa)  
2011   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Nicole Duke (usa)   Gabriella Day (gbr)  
2012   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Gabriella Day (gbr)   Meredith Miller (usa)  
2012   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Gabriella Day (gbr)   Nicole Duke (usa)  
2013   Elle Anderson (usa)   Gabriella Durrin (gbr)   Crystal Anthony (usa)  
2013   Elle Anderson (usa)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Meredith Miller (usa)  
2014   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Gabriella Durrin (gbr)  
2014   Caroline Mani (fra)   Arley Kemmerer (usa)   Maghalie Rochette (can)  
2015   Caroline Mani (fra)   Ellen Noble (usa)   Katherine Compton (usa)  
2015   Katherine Compton (usa)   Caroline Mani (fra)   Crystal Anthony (usa)  
2016   Ellen Noble (usa)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Emma White (usa)  
2016   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Emma White (usa)   Crystal Anthony (usa)  
2017   Emma White (usa)   Ellen Noble (usa)   Christel Ferrier-Bruneau (fra)  
2017   Ellen Noble (usa)   Emma White (usa)   Crystal Anthony (usa)  

6 victories: Lynne Bessette (can), Helen Wyman (Saunders) (gbr)
2 victories: Elle Anderson (usa), Amy Dombroski (usa), Natasha Elliott (can), Ann Grande-Knapp (usa), Caroline Mani (fra), Ellen Noble (usa)