US OPEN OF CX
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Carmen D`Aluisio-Richardson (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)   Heather McRoberts (usa)  
2000   Rachel Lloyd (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)   Gina Hall (usa)  
2001   Gina Hall (usa)   Melissa Thomas (usa)   Heather Szabo (usa)  
2002   Katherine Compton (usa)   Heather Szabo (usa)   Kerry Barnholt (usa)  
2006   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Ann Trombley (usa)  
2006   Katherine Compton (usa)   Lynne Bessette (can)   Georgia Gould (usa)  
2007   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Rachel Lloyd (usa)  
2007   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Rachel Lloyd (usa)  
2008   Georgia Gould (usa)   Rachel Lloyd (usa)   Kerry Barnholt (usa)  
2008   Georgia Gould (usa)   Rachel Lloyd (usa)   Kelli Emmett (usa)  
2009   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Alison Dunlap (usa)  
2009   Katherine Compton (usa)   Amy Dombroski (usa)   Alison Dunlap (usa)  
2010   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Nicole Duke (usa)  
2010   Georgia Gould (usa)   Meredith Miller (usa)   Nicole Duke (usa)  
2011   Katherine Compton (usa)   Caroline Mani (fra)   Georgia Gould (usa)  
2011   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Caroline Mani (fra)  
2012   Georgia Gould (usa)   Teal Stetson-Lee (usa)   Amanda Miller (usa)  
2012   Georgia Gould (usa)   Carmen Small (usa)   Elle Anderson (usa)  
2013   Katherine Compton (usa)   Chloe Woodruff (usa)   Crystal Anthony (usa)  
2013   Katherine Compton (usa)   Chloe Woodruff (usa)   Meredith Miller (usa)  
2014   Katherine Compton (usa)   Caroline Mani (fra)   Chloe Woodruff (usa)  
2014   Katherine Compton (usa)   Meredith Miller (usa)   Georgia Gould (usa)  
2015   Caroline Mani (fra)   Georgia Gould (usa)   Meredith Miller (usa)  
2015   Georgia Gould (usa)   Caroline Mani (fra)   Meredith Miller (usa)  
2016   Amanda Miller (usa)   Melinda McCutcheon (usa)   Erin Huck (usa)  
2016   Melinda McCutcheon (usa)   Amanda Miller (usa)   Sofia Gomez Villafane (arg)  
2017   Erin Huck (usa)   Caroline Mani (fra)   Katie Clouse (usa)  
2017   Courtenay McFadden (usa)   Katie Clouse (usa)   Caroline Mani (fra)  

14 victories: Katherine Compton (usa)
6 victories: Georgia Gould (usa)