CHARM CITY CROSS
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Alison Dunlap (usa)   Carmen D`Aluisio-Richardson (usa)   Ann Grande-Knapp (usa)  
2009   Laura Van Gilder (usa)   Maureen Bruno Roy (usa)   Rebecca Wellons (usa)  
2010   Laura Van Gilder (usa)   Kristin Gavin (usa)   Deidre Winfield (usa)  
2010   Laura Van Gilder (usa)   Kristin Gavin (usa)   Arley Kemmerer (usa)  
2011   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Laura Van Gilder (usa)   Joyce Vanderbeken (bel)  
2011   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Laura Van Gilder (usa)   Joyce Vanderbeken (bel)  
2012   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Arley Kemmerer (usa)   Nicole Thiemann (usa)  
2012   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Arley Kemmerer (usa)   Laura Van Gilder (usa)  
2013   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Arley Kemmerer (usa)   Nicole Thiemann (usa)  
2013   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Laura Van Gilder (usa)   Arley Kemmerer (usa)  
2014   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Arley Kemmerer (usa)   Jessica Cutler (usa)  
2014   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Arley Kemmerer (usa)   Jessica Cutler (usa)  
2015   Emma White (usa)   Kathryn Cumming (usa)   Brittlee Bowman (usa)  
2015   Emma White (usa)   Brittlee Bowman (usa)   Caitlyn Vestal (usa)  
2016   Katherine Compton (usa)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Emma White (usa)  
2016   Katherine Compton (usa)   Emma White (usa)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)  
2017   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Emma White (usa)   Ellen Noble (usa)  
2017   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Maghalie Rochette (can)   Emma White (usa)  

8 victories: Helen Wyman (Saunders) (gbr)
3 victories: Laura Van Gilder (usa)
2 victories: Katherine Compton (usa), Kaitlin Keough (Antonneau) (usa), Emma White (usa)