ZONHOVEN
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2007   Bart Wellens (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Sven Nys (bel)  
2008   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2010   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)  
2010   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)  
2011   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2012   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Bart Aernouts (bel)  
2013   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)  
2014   Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2015   Wout Van Aert (bel)   Rob Peeters (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  

4 victories: Sven Nys (bel)
2 victories: Niels Albert (bel), Mathieu Van Der Poel (ned)