HLINSKO
 
 Czechia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Radomir Simunek Sr. (cze)   Jiri Pospisil (cze)   Kamil Ausbuher (cze)  
2003   Petr Dlask (cze)   Vaclav Jezek (cze)   Kamil Ausbuher (cze)  
2004   Jiri Pospisil (cze)   Petr Dlask (cze)   Zdenek Mlynar (cze)  
2005   Petr Dlask (cze)   Kamil Ausbuher (cze)   Martin Bina (cze)  
2006   Lukas Kloucek (cze)   Ondrej Bambula (cze)   Maros Kovac (svk)  
2007   Zdenek Mlynar (cze)   Vaclav Metlicka (svk)   Vladimir Kyzivat (cze)  
2008   Petr Dlask (cze)   Martin Bina (cze)   Zdenek Stybar (cze)  
2009   Martin Zlamalik (cze)   Martin Bina (cze)   Petr Dlask (cze)  
2011   Christoph Pfingsten (ger)   Lubomir Petrus (cze)   Vladimir Kyzivat (cze)  
2012   Martin Bina (cze)   Jiri Polnicky (cze)   Petr Dlask (cze)  
2013   Michael Boros (cze)   Vojtech Nipl (cze)   Tomas Paprstka (cze)  
2014   Jakub Skala (cze)   Vojtech Nipl (cze)   Tomas Paprstka (cze)  
2015   Tomas Paprstka (cze)   Lubomir Petrus (cze)   Jakub Skala (cze)  
2017   Tomas Paprstka (cze)   Martin Haring (svk)   Jan Nesvadba (cze)  

3 victories: Petr Dlask (cze)
2 victories: Tomas Paprstka (cze)