US OPEN OF CX
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Peter Van Den Abeele (bel)   Pascal Van Riet (bel)   Peter Webber (usa)  
1998   Mark McCormack (usa)   Dale Knapp (usa)   Bart Bowen (usa)  
1999   Marc Gullickson (usa)   Travis Brown (usa)   Bart Bowen (usa)  
2000   Marc Gullickson (usa)   Timothy Johnson (usa)   Bart Bowen (usa)  
2001   Marc Gullickson (usa)   Travis Brown (usa)   Frank Mapel (usa)  
2002   Travis Brown (usa)   Alan Obye (usa)   Matt Pacocha (usa)  
2006   Todd Wells (usa)   Joachim Parbo (den)   Jonathan Baker (usa)  
2006   Barry Wicks (usa)   Timothy Johnson (usa)   Todd Wells (usa)  
2007   Ryan Trebon (usa)   Barry Wicks (usa)   Todd Wells (usa)  
2007   Ryan Trebon (usa)   Timothy Johnson (usa)   Jeremy Powers (usa)  
2008   Todd Wells (usa)   Ryan Trebon (usa)   Timothy Johnson (usa)  
2008   Timothy Johnson (usa)   Todd Wells (usa)   Ryan Trebon (usa)  
2009   Timothy Johnson (usa)   Jeremy Powers (usa)   James Driscoll (usa)  
2009   Timothy Johnson (usa)   Jeremy Powers (usa)   James Driscoll (usa)  
2010   Jeremy Powers (usa)   Timothy Johnson (usa)   Todd Wells (usa)  
2010   Timothy Johnson (usa)   Todd Wells (usa)   James Driscoll (usa)  
2011   Ryan Trebon (usa)   Todd Wells (usa)   James Driscoll (usa)  
2011   Ben Berden (bel)   Ryan Trebon (usa)   Timothy Johnson (usa)  
2012   Ben Berden (bel)   James Driscoll (usa)   Ryan Trebon (usa)  
2012   Ryan Trebon (usa)   Daniel Summerhill (usa)   James Driscoll (usa)  
2013   Ryan Trebon (usa)   Jeremy Powers (usa)   Ben Berden (bel)  
2014   Jeremy Powers (usa)   Ben Berden (bel)   Allen Krughoff (usa)  
2014   Jeremy Powers (usa)   Allen Krughoff (usa)   Timothy Johnson (usa)  
2015   James Driscoll (usa)   Daniel Summerhill (usa)   Allen Krughoff (usa)  
2015   Daniel Summerhill (usa)   James Driscoll (usa)   Hector Fernando Riveros Paez (col)  
2016   Yannick Eckmann (usa)   Allen Krughoff (usa)   Hector Fernando Riveros Paez (col)  
2016   Yannick Eckmann (usa)   Jonathan Page (usa)   Troy Wells (usa)  
2017   James Driscoll (usa)   Michael Van Den Ham (can)   Keegan Swenson (usa)  
2017   Garry Millburn (aus)   Hector Fernando Riveros Paez (col)   Michael Van Den Ham (can)  

5 victories: Ryan Trebon (usa)
4 victories: Timothy Johnson (usa)
3 victories: Marc Gullickson (usa), Jeremy Powers (usa)
2 victories: Ben Berden (bel), James Driscoll (usa), Yannick Eckmann (usa), Todd Wells (usa)